ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» розібрався з ФК «Львів» (ВІДЕО)

Спорт 1671
Агробізнес залишається єдиною командою, яка поки що не програла жодного матчу
Агробізнес залишається єдиною командою, яка поки що не програла жодного матчу. Фото: з архіву

Волочиська команда зіграла черговий матч у чемпіонаті України серед аматорів

У 9 турі першості країни серед аматорів лідер групи «1» волочиський «Агробізнес» грав у Раві-Руській Львівської області проти ФК «Львів». І, завдяки трьом влучним ударам, здобув впевнену перемогу.

«У складі львів’ян багато молоді, але нам було непросто, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Утім, якщо в першому таймі ФК «Львів» ще створював нам певні проблеми, то в другому таймі ми повністю переграли суперника. Але, мабуть, все було вирішено в першій половині матчу, коли ми забили два голи».

Вже на 13 хвилині матчу Андрій Донець сильно пробив з метрів 25-ти, голкіпер господарів відбив м’яча, але першим на добиванні був Микола Темнюк, який і добив «смугастого» в сітку воріт. На 31 хвилині поєдинку Андрій Скакун обікрав захисника ФК «Львів» і віддав пас на Темнюка – Микола в один дотик переправив м’яч у порожні ворота господарів. У другому таймі «Агробізнес» забив ще один гол. На 64 хвилині, після прострілу Тараса Пліса відзначився Андрій Скакун. Отже впевнена перемога команди з Волочиська з рахунком 3:0.

«Агробізнес» продовжує очолювати турнірну таблицю групи «1», маючи в активі 18 очок. На два бали менше в «Оскара» з Підгір’я.

Свій наступний матч команда Андрія Донця зіграє в Волочиську 29 жовтня проти «Ковель-Волині», команди, яка посідає 6 місце.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую