ye-logo.v1.2

Футзал. "Сокіл" у Рівному проявив характер

Спорт 2102
Олександр Педяш (з м
Олександр Педяш (з м'ячем) у Рівному забив три голи. Фото: з архіву

Хмельницька команда зіграла матч 7 туру чемпіонату України серед команд "Ексра-ліги".

Свій поєдинок хмельницький "Сокіл" проводив у Рівному проти "Кардинала". І вже другий матч поспіль хмельничанам вдається вирвати перемогу на останніх секундах. Так було в шостому турі в Хмельницькому, коли "Сокіл" переміг "ЛТК-Інбев-НПУ" з рахунком 5:3. Так сталося і в Рівному, де команда Романа Ковальчика виграла з рахунком 4:3.

Першими рахунок у грі відкрили гості, коли на 10 хвилині матчу відзначився Олександр Педяш. Та ще до перерви "Кардинал" не лише зрівняв рахунок у матчі, а й повів у ньому. Фатальними стали три хвилини - з 14 по 17-ту, коли гравці рівненського клубу забили тричі.

"Програвши перший тайм з рахунком 3:1, хлопці змогли зібратися в перерві та дати бій в другій половині матчу, - каже президент "Сокола" Іван Гончар. - Наші гравці вкотре довели, що рухаються в правильному напрямку. Ця перемога додасть їм психологічної стійкості та впевненості в власних силах".

У другому таймі забивали лише гості. Спочатку на 27 хвилині Андрій Хамдамов скоротив відставання в рахунку, а на 33-ій - його зрівняв Педяш. За рахунку 3:3 гра була на зустрічних курсах, моменти виникали біля обох воріт. Емоції, вочевидь, зашкалювали. Про це може свідчити той факт, що арбітри вилучили з лави запасних головного тренера "Сокола" Романа Ковальчика, якому довелося керувати своїми підопічними з трибун.

Розв’язка ж в матчі настала на останніх секунд. Спочатку за 7 секунд до фінальної сирени Сергій Піддубний, граючий тренер "Кардиналу", вийшов віч на віч із Іллею Бакінським, і молодий голкіпер "Сокола" виграв цю дуель. А потім... швидка атака хмельничан, порушення правил з боку господарів і... за 1,3 секунди до сирени - десятиметровий в ворота "Кардинала". Олександр Педяш, який в цій грі забив два голи, завдав вирішального удару... і рахунок став 4:3 на користь хмельничан.

Свій наступний матч "Сокіл" зіграє 12 листопада в Хмельницькому. В гості до хмельничан завітає івано-франківський "Ураган", в якого 12 очок у семи матчах. У "Сокола" на три менше.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую