ye-logo.v1.2

Футзал. "Сокіл" - "Ураган": матч втрачених можливостей

Спорт 1820
Ураган наніс менше ударів по воротам Сокола, але... перемогла команда не з Хмельницького, а з Івано-Франківська
Ураган наніс менше ударів по воротам Сокола, але... перемогла команда не з Хмельницького, а з Івано-Франківська. Фото: автора

Хмельницька команда провела черговий матч чемпіонату України серед команд "Екстра-ліги"

Івано-Франківський "Ураган" зміг вистояти над натиском хмельницького "Сокола" та поїхати з Хмельницького не просто з заліковими балами, а ще й трьома - переможними. І це при тому, що гості менше створили гольових моментів. Але ж перемагає не та команда, яка створює, а та, яка реалізує.

З перших хвилин матчу ініціативою заволоділи саме івано-франківці. За перші п’ять хвилин вони чотири рази пробивали у бік воріт "Сокола", тоді як хмельничани завдали лише одного удару. Та після першої п’ятихвилинки все змінилося. Господарі почали частіше турбувати Віталія Бірова та могли забити щонайменше тричі. Особливо на 15 хвилині, коли "Ураган" після удару Олександра Педяша врятувала стійка.

Утім, перший тайм завершився з рахунком 0:0. І це при тому, що "Сокіл" завдав 14 ударів (9 з яких у ствір воріт Бірова), а "Ураган" - 8 (2).

Андрій Хамдамов, кращий бомбардир "Сокола", сьогодні не зміг забити

У першому таймі хмеьничани майже не порушували правила

Гравці "Сокола" намгалися активно пресингувати івано-франківців

У другому таймі вболівальники хмельницького клубу таки дочекалися моменту, коли голкіпер гостей вийматиме м’яч з сітки власних воріт. Сталося це на 22 хвилині, після потужного удару Андрія Лисенка.

Та перевага в рахунку збереглася недовго. Вже на 23 хвилині "Ураган", завдяки влучному удару Ігоря Корсуна, рахунком став 1:1. А ще через 5 хвилин в воротах Іллі Бакінського відзначився Андрій Сімка, для якого цей гол став 13-им із 2012 року в протистояннях івано-франківського клубу з хмельницьким.

Руслан Шеремета мав щонайменше один гольовий момент, але забити "Урагану" не вдалося

Голкіпер "Урагану" Віталій Біров майже не помилявся в матчі з "Соколом"

Часу відігратися було достатньо. Та приціл у гравців "Сокола" наче хтось скрутив. Більшість ударів була повз ворота (з 14 ударів лише 6 були у ствір воріт, івано-франківці на один удар у бік воріт нанесли більше, а у ствір також влучили 6 разів). За 4 хвилини і 35 секунд до завершення гри команда Романа Ковальчика, який спостерігав за гру з трибун через дискваліфікацію, почала міняти голкіпера на п’ятого польового гравця. Граючи у більшості "Сокіл" міг зрівняти рахунок. Особливо врятувати від поразки хмельничан міг Дмитро Мартинюк, який не влучив по м’ячу, знаходячись у метрі від порожніх воріт гостей. У підсумку... 1:2.

Андрій Сімка з "Урагану" знову забив хмельницькій команді

Андрій Лисенко - автор єдиного голу в ворота "Урагану"

Свій наступний домашній матч "Сокіл" зіграє аж 17 грудня

Тепер на хмельницький "Сокіл" очікують аж три виїзні поєдинки. Перший з яких 19 листопада в Чорноморську проти "Юні-Ламана".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую