ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» в останньому матчі цього року зіграв із чемпіоном України

Спорт 1840
Андрій Лисенко став автором першого голу Сокола в матчі проти львівської Енергії
Андрій Лисенко став автором першого голу Сокола в матчі проти львівської Енергії. Фото: з архіву

Напружений матч у Львові подарував глядачам сім голів.

Хмельницька команда, зігравши свій виїзний поєдинок проти львівської «Енергії», пішла на новорічно-різдвяні свята, перебуваючи на сьомій сходинці в турнірній таблиці. На жаль, «Соколу» не вдалося здобути очки в Львові, хоча шанси в команди були.

Майже 18 хвилин матчу на табло львівського спорткомплексу «Галичина» світилися нулі. А потім Роман Кордоба відкрив рахунок у грі, забивши гол у ворота хмельничан. Ще один м’яч у ворота «Сокола» влетів на останній хвилині поєдинку, коли відзначився Михайло Грицина.

У другому таймі Тарас Кузь на 23 хвилині забив треті гол у ворота гостей. А потім… хмельничани ледь не відігралися. Спочатку гол-красень на 26 хвилині забив Андрій Лисенко. Ще через 5 хвилин у воротах «Енергії» «розписався» кращий бомбардир «Екстра-ліги» Олександр Педяш. Та на 33 хвилині рахунок став 4:2 – знову «Соколу» забив Грицина. Лише за 2 секунди до фінальної сирени капітану хмельницької команди Роману Шереметі вдалося забити третій гол «Енергії», але «вирвати» нічию команді Романа Ковальчика не вистачило часу. Отож, 4:3 на користь чемпіона України.

Свій наступний матч «Сокіл» проведе в рідних стінах 14 січня, коли прийматиме лідера чемпіонату київський «ХІТ». Нагадаємо, матч першого кола між цими командами завершився перемогою киян з рахунком 4:1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую