ye-logo.v1.2

Волейбольний «Новатор» просить підтримки

Спорт 2207
Свй перший матч чергового туру волейболістки Новатора проведуть 10 лютого о 18.00
Свй перший матч чергового туру волейболістки Новатора проведуть 10 лютого о 18.00. Фото: з архіву

Не фінансової, а… глядацької.

Найближчі три дні – 10-12 лютого, хмельницький спорткомплекс «Новатор» стане центром уваги шанувальників волейболу. Адже тут відбудуться матчі одразу двох чемпіонатів України з волейболу. Обидва – вищої ліги. Жіночої та чоловічої.

«Сьогодні наші жіноча команда о 18.00 зіграє проти киянок з «Інваспорту», - каже начальник ВК «Новатор» Іван Терещук. – Ми запрошуємо усіх підтримати наших дівчат. А 12 лютого в неділю об 11.00 вони зіграють із «Полтавчанкою». Безумовно, нам потрібні перемоги, щоб продовжити боротьбу за потрапляння до четвірки кращих команд».

За «фінал чотирьох» продовжить боротьбу і чоловічий «Новатор-2-Прикордонник». 11 лютого хмельничани приймуть «Бахмут», а наступного дня – дублерів харківського «Локомотива». Обидва поєдинки розпочнуться о 15.00. «Думаю ми в цих матчах задіємо гравців із першої команди, - продовжує Іван Борисович. – На майданчик, окрім мене, зможуть вийти Андрій Перепадя, Богдан Середа, Максим Турик, Михайло Главчук. Єдине, що одночасно на майданчику можуть перебувати не більше трьох гравців «Новатора». Завдання ж в команди одне – виграти два домашніх матчі».

Зауважимо, що в Хмельницькому пройде ще одна гра національного масштабу. Не з волейболу, а з футзалу. Адже 11 лютого о 12.00 хмельницький «Сокіл» зіграє свій другий матч 1/8 фіналу Кубка України проти «ЛТК-Інбев-НПУ» (Луганськ-Житомир-Київ). Перший поєдинок, нагадаємо, завершився з рахунком 4:1 на користь «Сокола».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую