ye-logo.v1.2

Футбол. Чемпіон області повернувся з Туреччини

Спорт 1543

Тренерський штаб залишився задоволений закордонними зборами.

Волочиський «Агробізнес» завершив свої збори, які проводив у турецькому місті Белек та повернувся додому. У Туреччини чемпіон Хмельницької області, який готується до другого кола чемпіонату України серед аматорів, провів три товариські матчі.

«Звісно, ми задоволені зборами, оскільки були всі умови для якісної підготовки команди, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Зіграли й три спаринги, як планували. Спочатку провели матч із командою з Данії, який звели унічию 2:2. Мали вигравати, бо створили купу моментів, але не забили. До того ж, свої корективи внесла погода – наприкінці першого тайму розпочався град. Потім виграли 4:0 та 4:1 у команд турецької третьої ліги».

Футболісти «Агробізнеса» отримали декілька днів відпочинку, після яких зберуть в Волочиську та почнуть підготовку до першого офіційного весняного матчу, який пройде 8 чи 9 квітня у Соснівці Львівської області проти «Гірника». «Ми сформували склад на відсотків 90, - продовжує Андрій Донець. - Тому не виключаю, що до відновлення першості в нас будуть ще новачки. Завжди раді бачити в лавах нашої команди сильних футболістів, то перебуваємо в постійному пошуку гравців, які б підсилили нашу гру. Адже вже влітку плануємо стати професійним футбольним клубом та заявитися до другої ліги».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую