ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Оскар»: два удари Юхимовича, які стали вирішальними (ВІДЕО)

Спорт 2386

Волочиська команда наблизилася до фіналу чемпіонату України серед аматорів.

 Центральним матчем аматорської першості України в групі «1» став поєдинок у Волочиську. Місцевий «Агробізнес» приймав «Оскар» з Підгір’я Івано-Франківської області. Чемпіон Хмельниччини хоч і посідав перше місце, але івано-франківці, які відставали на одне очко, мали ще один матч у запасі.

«Хлопці розуміли, що в цьому поєдинку нам потрібна лише перемога, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Та було хвилювання через погодні умови. Адже на слизькому полі через дощ вони могли не зіграти в той футбол, який вони можуть. На щастя, все вдалося. Вони молодці».

Долю поєдинку вирішили два удари. На 39 хвилині матчу Дмитро Юхимович пробив з дальньої відстані й «Оскар» врятувала поперечина, але на добивання встиг Микола Темнюк, який забив свій 12 гол у сезоні.

Після перерви «Агробізнес» зміг забити вдруге. І знову успішним видався удар Юхимовича. Цього разу зі штрафного. І не в поперечину чи стійку, а в самісіньку «дев’ятку» воріт гостей. Отож, перемога волочиської команди з рахунком 2:0.

«Тепер все залежить від нас, - каже Андрій Донець. – Нам не слід розраховувати на «осічку» переслідувачів. Потрібно вигравати решту матчів і тоді завершимо груповий етап на першому місці та вийдемо до фіналу».

Після матчів 15 туру в «Агробізнеса» 32 очки. На 4 менше в «Оскара». На третьому місці з 26 балами йде «Чайка» з Київщини.

Свій наступний поєдинок команда Андрія Донця проведе 6 травня в Тернополі проти «Ниви», яка посідає 9 місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую