ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Скала»: «Так грати вдома не можна» (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 4318

Хмельницька команда зіграла черговий матч у чемпіонаті України з футболу в другій лізі.

У гості до хмельничан завітала «Скала» зі Стрия Львівської області. Команда, яка в трьох попередніх турах зазнала лише однієї поразки. «Поділля» ж мало лише один бал, який здобула в першому турі в Вінниці.

Вболівальники, які прийшли на СК «Поділля» сподівалися, що в четвертому турі хмельницька команда здобуде свою першу перемогу в сезоні. І, як після матчу зізнався капітан хмельничан Алішер Якубов, команда була налаштована на «вікторію», але…

Господарі, як ц часто буває, активніше почали поєдинок. «Поділля» тримало оборону «Скали» в напрузі, ось тільки з завершальним ударом були проблеми. Лише один Якубов міг два шанси у перші 15 хвилин. Та спочатку добре зіграв голкіпер гостей, а потім Алішер не влучив у ворота. Стрияни ж, які прибули до Хмельницького менше, ніж за годину до матчу, склалося враження, «відходили» від дороги. І за перші 20 хвилин взагалі не турбували воротаря «Поділля» Сергія Дворника.

Алішер Якубов (праворуч) поки що ніяк не може забити гол у новому сезоні.

У матчі "Поділля" - "Скала" було багато боротьби в центрі поля.

Утім, схоже, вирішальною в усьому матчі стала 22 хвилина, коли перший удар у бік воріт господарів завершився голом у виконанні Дмитра Полюганича. Після цього футболістів «Поділля» наче підмінили. Поки вони оговтувалися після пропущеного голу, Полюганич знову міг забити, але пробив поруч зі стійкою. Хмельничани ж відповіли неточним ударом Якубова аж наприкінці першого тайму. Натомість «Скала» мала ще декілька нагод збільшити свою перевагу. Особливо вже у компенсований час. І знову на вістрі атаки був Полюганич. Та «Поділля» врятував спочатку Дворник, а потім стійка воріт. У підсумку, на перерву пішли за рахунку 0:1.

Дмитро Полюганич (№24) - герой матчу в Хмельницькому.

Інколи футболісти "Скали" діяли на межі порушення правил, або рефері прото не бачив фолу.

У другому таймі хмельничани кинулися відіграватися. У перші 10 хвилин Ліповуз та Якубов пробивали повз ворота, Швець – у руки голкіперу. А далі… знову гострішими були гравці «Скали». Щоправда, стрияни вже діяли більше по рахунку, не раз повільно катаючи м’яч на власній половині поля. Складалося враження, що рахунок не лише влаштовує «Скалу», а й «Поділля».

Захиснику "Поділля" Степану Рижуку вдавалося вигравати боротьбу в стриян.

Голкіпер "Поділля" Сергій Дворник часто вступав у гру.

«Так грати вдома не можна», - після матчу говорив виконуючий обов’язки головного тренера хмельничан Віталій Костишин. «Повинні були відіграватися, лізти вперед перед власними вболівальниками, вдома… Нам очки дуже потрібні. Але не вийшло», - заявив Віталій Володимирович.

Натомість «Скала» на 82 хвилині провела стрімку атаку, результатом якої став другий гол Полюгнича. Аргументів у відповідь у «Поділля» не було. Хіба що два неточних удари Кирила Бабака в компенсований час. Отож, 0:2.

Свій наступний матч «Поділля» проведе 9 серпня в Хмельницькому. В гості до хмельничан завітає ФК «Тернопіль», в якого немає жодного очка. Початок матчу о 18.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую