ye-logo.v1.2

Хмельницькі регбісти достроково виграли Західний дивізіон (ВІДЕО)

Спорт 2533

Завдяки цьому РК «Поділля» отримав перепустку до півфіналу чемпіонату України.

Відбувся матч 7 туру чемпіонату України з регбі-15 у Західному дивізіоні. Хмельницьке «Поділля» вдома приймало львівський «Сокіл», з яким зіграє ще 17 вересня у Львові. Утім, саме домашній поєдинок хмельничан став вирішальним у боротьбі за перше місце в західній групі.

«Поділля» до цього матчу випереджало «Сокіл» у турнірній таблиці на два очки. А тому перемога в 7 турі означала, що хмельничани достроково виграють Західний дивізіон. Що, власне, і сталося. Але перемога далася дуже важко.

Львів’яни двічі вели в рахунку в цій грі, заробивши шість очок завдяки влучним ударам зі штрафних. Хмельничани також забили один штрафний і перший тайм завершився з рахунком 6:3 на користь «Сокола». Утім у другому таймі дві спроби Віталія Кузнецова та одна реалізація Олексія Лещенка принесли перемогу «Поділлю» 15:6.

«Тепер починаються матчі плей-офф, - пояснює президент Хмельницької обласної федерації регбі Олег Плахотнюк. – Оскільки ми посіли перше місце в дивізіоні, то одразу потрапили до півфіналу, в якому 30 вересня та 1 жовтня зіграємо з переможцем київської пари «Росомахи» - «Антарес». Цей поєдинок пройде в Хмельницькому».

Ну, а попереду на «Поділля» очікує заключний матч у Західному дивізіоні в Львові, який вже не має турнірного значення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую