ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Верес»: гольові моменти, 120 хвилин і… прикра поразка (ВІДЕО)

Спорт 4794

Відбулися матчі третього попереднього етапу розіграшу Кубка України.

Волочиський «Агробізнес» зупинив свою кубкову ходу, «спотикнувшись» на представнику Прем’єр-ліги – рівненському «Вересу». Щоправда, шансів у команди Андрія Донця пройти до 1/8 фіналу було чимало.

По-перше, «Верес» приїхав не основним складом. Щоправда, до прикладу, Валерія Федорчука, який родом з Нетішина, можна було побачити на грі у Волочиську. Але в складі «Вереса», а не трибунах. По-друге, «Агробізнес» створив декілька гольових моментів біля воріт гостей, ось тільки реалізувати їх не зміг. «Було створено принаймні три стовідсоткових моменти – забивай і спокійно проходь у 1/8 фіналу», - після матчу, який в прямому ефірі транслював сайт «Є», констатував наставник волочиської команди Андрій Донець.

Вже на 6 хвилині поєдинку відкрити рахунок у матчі міг Віталій Груша. Але його удар головою з декількох метрів прийшовся вище воріт. Згодом міг забити і Микола Темнюк, але «Верес» врятував голкіпер Богдан Когут. Під завісу першого тайму нагоду відзначитися мав і Арсен Слотюк. Але і він не влучив у рамку воріт «Вереса». Гості ж за перші 45 хвилин нічого в атаці не створили.

У другому ж таймі гра вирівнялася. І вже Сергію Чернобаю в одному з епізодів довелося виручати свою команду. Та ближчими до того, щоб відкрити рахунок у матчі все таки були господарі. Так, Богдан Семенець розстрілював ворота суперника, але Когут «потягнув» цей удар.

«Нам довелося вносити корективи у гру, - каже наставник «Вереса» Юрій Вірт. – Просили хлопців діяти швидше і це дало результат».

Оскільки основний час завершився внічию 0:0, командам довелося грати ще два екстра-тайми по 15 хвилин. На 101 хвилині рахунок був відкритий… Євген Морозенко пробив по воротах Чернобая з метрів десяти і м’яч, влучивши у ногу Сергія Шума, опинився в воротах Сергія Чорнобая. Волочиська команда могла швидко відігратися, але знову підвела реалізація. Арсен Слотюк, пробиваючи головою, не влучив у ворота.

А на 111 хвилині рахунок став 0:2 – після навісу зі штрафного і Володимир Скотаренко влучно пробив головою. «Агробізнесу» вдалося відіграти один гол, коли на 118 хвилині відзначився Артур Думанюк. Але перевести матч у серію пенальті не судилося. Отож, «Верес» крокує далі, а «Агробізнес» зосереджується на чемпіонаті України в другій лізі.

«На те й цікавий футбол, що в наші ворота було «півмомента» і залетіло два голи., - сказав наставник «Агробізнеса» Андрій Донець. - Я подякував своїм хлопцям за гру. Вони віддали всі сили. Єдине, що не хватило концентрації в завершальній стадії атак. Але не вважаю, що це є трагедією. Рухаємось далі. Команда в нас дуже хороша. Отримали чудовий досвід, зіграли проти команди з Прем’єр-ліги на рівних і, вважаю, це можна віднести в актив».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую