ye-logo.v1.2

Футзал. Феноменальний показник хмельницького «Сокола»

Спорт 2267
Олександр Пеляш, забивши 5 голів в одному матчі, є кращим бомбардиром Екстра-ліги
Олександр Пеляш, забивши 5 голів в одному матчі, є кращим бомбардиром Екстра-ліги. Фото: з архіву

Відбулися матчі 2 туру в «Екстра-лізі».

Хмельничани в рідних стінах приймали івано-франківський «Ураган». Щоправда, розраховувати на підтримку трибун «Сокіл» не міг – це був матч, який хмельницька команда проводила за порожніх трибун. Причина – дискваліфікація, яка тягнеться з минулого сезону.

Утім, відсутність фанатів не завадила «Соколу» здобути відмінний результат. Щоправда, у першому тайму натяку на розгром гостей не було.

На 15 хвилині Олександр Педяш відкрив рахунок у грі. Та за дві хвилини івано-франківці, після удару Мар’яна Пелеха, зрівняли його. На цьому перша двадцятихвилинка завершилася, і команди пішли на відпочинок за рахунку 1:1.
Після перерви господарі почали діяти швидше та небезпечніше. «Ми перелаштували гру команду, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – І я вдячний хлопцям, що вони виконали настанови».

Вже на 22 хвилині хмельничани знову забили. І знову автором голу став Педяш. А на 31 хвилині рахунок став 3:1. Після прострілу Руслана Шеремети, м’яч влучив у гравця «Урагану» Ігоря Корсуна і влетів у ворота гостей. Ще через три хвилини Шеремета записав на свій рахунок черговий гольовий пас, після якого Олександр Педяш забив гол-красень.

Гості пішли відіграватися, замінивши голкіпер на польового гравця. І на 36 хвилині отримали голу власні ворота – і знову його автором став Педяш. Ну, а наприкінці матч «Ураган» не лише заробив шостий фол, а залишився без Ігоря Корсуна, який отримав другу жовту картку. Дабль-пенальті виконав Олександр Педяш, який і зробив рахунок на табло остаточним -6:1.

«Сокіл» другий тур поспіль вражає своєю результативністю. Команда на старті першості вже забила 14 голів та пропустила 2. А тому й не дивно, що хмельничани посідають перше місце в «Екстра-лізі». Такого потужного старту команда ще не демонструвала.

Тепер в якості одноосібного лідера «Сокіл» проведе два виїзних поєдинки. 30 вересня в Покровському на Дніпровщині проти «Титана-Зорі», 7 жовтня – у Рівному проти «Кардиналу».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую