ye-logo.v1.2

Футзальний «Сокіл» продовжує багато забивати та перемагати

Спорт 1901
Хмельницький Сокіл продовжує свою безпрограшну серію, забиваючи, в середньому, 5 голів за матч
Хмельницький Сокіл продовжує свою безпрограшну серію, забиваючи, в середньому, 5 голів за матч. Фото: з архіву

Свій матч 6 туру в «Екстра-лізі» хмельничани провели в Одесі.

Поєдинок проти «Юні-Ламана» розпочався з того, що господарі вже на 3 хвилині поєдинку повели в рахунку. Утім, цей гол у ворота хмельничан був єдиним у цьому матчі. Далі забивали вже лише гравці «Сокола».

Пропустивши швидкий гол, гості змогли відігратися за хвилину, коли в воротах «Юні-Ламан» відзначився кращий бомбардир «Екстра-ліги» Олександр Педяш. А на 15 та 19 хвилинах матчу Педяш ще двічі «розписався» в воротах одеситів. І на перерву команди пішли за рахунку 1:3.

«У першому таймі ми повністю переграли суперника, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – Але було важко. А ось у другому, думаю, ми були кращими у багатьох компонентах, окрім бажання. У гравців «Юні-Ламану» було шалене бажання не програти, через що вони створили чимало проблем для нас. Утім, наші хлопці виконали настанову на матч і після гри я подякував їм за це». У другому таймі одесити намагалися врятувати матч. Але забивали знову ж таки лише гравці хмельницького клубу. Спочатку на 30 хвилині відзначився Артур Подлюк, а на 33-ій – Руслан Шеремета. У підсумку «Сокіл» переміг з рахунком 5:1 і продовжує очолювати турнірну таблицю в «Екстра-лізі», маючи в шести матчах 14 очок.

Вражає й результативність хмельничан. У шести матчах – 30 голів, 12 з яких на рахунку Олександра Педяша.
Свій наступний матч «Сокіл» проведе в Хмельницькому 28 жовтня, коли вдома прийматиме львівську «Енергію».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую