ye-logo.v1.2

У Хмельницькому змагатимуться баскетболісти з чотирьох областей

Спорт 2101
Всього участь у змаганнях беруть 31 команда з різних куточків України
Всього участь у змаганнях беруть 31 команда з різних куточків України. Фото: fbu.ua

Сьогодні, 24 листопада, стартують матчі 2 туру Всеукраїнської баскетбольної ліги серед юнаків 2004 року народження.

За підсумками поєдинків, які пройдуть у спортивному залі Хмельницького Національного університету (4 корпус), стануть відомі дві команди, які продовжать боротися за медалі чемпіонату.

Після першого туру, матчі якого відбулися в Вінниці, збірна Хмельницької області має непогані шанси, аби подолати груповий етап. «Наші юнаки виграли два матчі, а в одному зазнали поразки, - каже президент обласної федерації баскетболу Денис Поворознюк. – Поступилися лише команді з Рівного. Але тепер все визначиться в Хмельницькому. Саме команди, які посядуть у групі 1-2 місце, продовжать боротьбу за 1-12 місця в чемпіонаті. Інші – змагатимуться за нижчі місці».

Вже сьогодні, 24 листопада, в групі «Б», в якій виступає збірна Хмельницької області, відбудеться перший матч. О 16.30 зійдуться команди Вінниці та Рівного. Наступного дня, 25 листопада о 12.00 збірна Хмельницької області зіграє з вінничанами, а о 17.00 – з ДЮСШ-1 із Житомира. Між іншим, житомиряни до цього поєдинку ще зіграють із рівнянами, які лідирують у групі «Б» (початок матчу о 14.30).

У заключний день, у неділю 26 листопада, о 9.30 зіграють команди Житомира та Вінниці, а збірна Хмельницької області та ОСДЮШОР із Рівного свій поєдинок розпочнуть о 12.00.

Відзначимо, що у Всеукраїнській баскетбольній лізі серед юнаків 2004 року народження беруть участь 31 команда.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую