ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» продовжує свою рекордну серію

Спорт 1797
Андрій Хамдамов у матчі проти Кардиналу-Рівне оформив дубль
Андрій Хамдамов у матчі проти Кардиналу-Рівне оформив дубль. Фото: з архіву

В «Екстра-лізі» зіграні матчі 13 туру.

Хмельницький «Сокіл» провів свій останній домашній поєдинок у цьому році, зігравши з рівненським «Кардиналом». Попереду на хмельничан ще очікує виїзний поєдинок у Житомирі проти «Інбев-НПУ», а потім… майже двотижнева перерва.

Початок матчу проти «Кардиналу-Рівне» для «соколят» видався успішним. Вже на третій хвилині Андрій Хамдамов відкрив рахунок у грі, а ще через три три хвилини його подвоїв Олександр Педяш. Утім, на перерву команди пішли за рахунку 2:1 (за рівнян на 17 хвилині відзначився Михайло Волянюк).

У другому таймі «Сокіл» знову збільшив свою перевагу. На 22 хвилині забив Андрій Хамдамов. Та через 10 хвилин Волянюк вдруге вразив ворота Іллі Бакінського. Утім, більше забити «Кардиналу» не вдалося. А ось хмельничани втратили чудову нагоду забити четвертий гол на 38 хвилині, коли Дмитро Мартинюк не зміг переграти голкіпера гостей з 10-метрової позначки. Отож, 3:2 на користь «Сокола».

Хмельничани, вигравши цей матч, продовжили свою рекордну серію – у 12 матчах – жодної поразки. Завдяки такому показнику «Сокіл» має в своєму активі 28 очок та посідає перше місце. «Титан» із Покровського продовжує «дихати в спину» команді Романа Ковальчика, маючи на два бали менше. Третє місце посідає київський «ХІТ», в якого 23 очки, але зіграно на матч менше.

Матчі 14 туру в «Екстра-лізі» пройдуть 23 грудня. Хмельничани, нагадаємо, проведуть його в Житомирі з командою, яка посідає сьоме місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую