ye-logo.v1.2

Волейбол. Напружені матчі «Новатора» та підготовка до Кубка

Спорт 1949
Новатор зіграє з Локомотивом у Кубку України в Хмельницькому, а не в Городку, де команда грала в чвертьфіналі
Новатор зіграє з Локомотивом у Кубку України в Хмельницькому, а не в Городку, де команда грала в чвертьфіналі. Фото: з архіву

У чоловічій Суперлізі відбулися матчі 8 туру.

Хмельницька команда свої поєдинки чемпіонату України з волейболу проводила в Харкові, де зустрічалася з «Юридичною академією». Саме цю команду «Новатор» здолав у чвертьфіналі Кубка України лише в «золотому сеті». А тому й не дивно, що харків’яни прагнули реваншу в чемпіонаті.

І в першому матчі «Юракадемії» вдалося переграти гостей. Щоправда, вигравши перші дві партії, господарям не вдалося дотиснути хмельничани, які проявили характер та змогли перевести долю поєдинку в п’яту партію. Утім, саме на тайм-брейку «юристи» змогли вирвати перемогу, вигравши 15:13 у партії та в матчі 3:2.

Другий матч проходив за схожим сценарієм. Господарі знову були сильнішими в двох стартових сетах, а далі… «Новатор» на характері здолав суперника з однаковим рахунком 25:22 і долю матчу перевели в п’яту партію. Цього разу сильнішими були волейболісти з Хмельницького – 15:12.

Отож, «Новатор» здобув у Харкові три очки. І після 8 турів посідає 5 місце з 27 очками. У 9 турі команда Романа Ковальчука зіграє вдома 26-27 січня проти чернігівського «Буревісника».

Ну, а до цього на хмельничан очікує півфінальні протистояння проти харківського «Локомотива». Як повідомив журналісту сайту «Є» директор ВК «Новатор» Іван Терещук, ці матчі пройдуть 20 та 21 січня в Хмельницькому. У суботу матч у ФОК «Новатор» розпочнеться о 16.00, а в неділю – об 11.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую