ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - ФК «Малинськ»: сім голів (ВІДЕО)

Спорт 3421

Цього разу суперником лідера другої ліг став аматорський клуб із Рівненщини.

У Хмельницькому «Агробізнес» із Волочиська зіграв товариський матч із представником аматорського чемпіонату України – ФК «Малинськ».

Вже у першому таймі команди відзначилися трьома голами. Спочатку Микола Темнюк п’ятою переправив м’яча в ворота суперника, а згодом успіх номінальних господарів подвоїв футболіст, що перебуває на переглядів. Гості ж відповіли одним голом.

Після перерви гольова феєрія продовжилася. Андрій Скакун та Микола Темнюк збільшили перевагу «Агробізнеса» до 4:1. Але… ФК «Малинськ» зміг відіграти два м’ячі. У підсумку – 4:3 – перемога лідера чемпіонату України в другій лізі групі «А».

«Вимагати щось від хлопців поки зарано, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Адже ми ще не приступили до повноцінної підготовки до третього кола. Вже з 5 лютого збираємося в Волочиську та починаємо готуватися».

Нагадаємо, нещодавно «Агробізнес» зіграв спаринг із хмельницьким «Поділлям», в якому переміг з рахунком 1:0. Тепер, за словами Андрія Анатолійовича, 10 лютого його команда зіграє ще одну гру в Хмельницькому. Але вже не проти «Поділля», а аматорського ФК «Хмельницький». А 14 лютого, ймовірно, волочиська команда знову проведе матч проти ФК «Малинськ».

Коментарі:

Андрій Камінський 04.02.2018 12:21

Автобус ФК "Малинськ" потрапив у ДТП, на щастя, обійшлося без жертв https://sector.depo.ua/ukr/football/ukrayinski-futbolisti-potrapili-v-seryozne-dtp-20180203720713

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую