ye-logo.v1.2

Зимовий футбол: «Поділля» та «Агробізнес» зіграли між собою (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3845

Два представники Хмельниччини в другій лізі провели спаринг у Хмельницькому.

Футбольне міжсезоння виходить зі «сплячого» стану. Хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» розпочинають підготовку до весняної частини чемпіонату України в другій лізі. На полі хмельницької ДЮСШ №1 команди зіграли товариський матч, результатом якого став єдиний забитий гол…

Одразу слід зазначити, що обидві команди зіграли більше експериментальними складами, адже ще не всі футболісти вийшли з відпустки. Утім, перший тайм цього поєдинку можна назвати «бойовими», адже участь у ньому взяли, здебільшого, основні гравці цих клубів.

Щоправда, зауважимо, що в «старті» «Агробізнеса» вийшов один футболіст, який прибув на перегляд. А в складі «Поділля» потенційних новачків було двоє.

"Агробізнес" у першому таймі грав у салатових майках, а "Поділля" - в помаранчевих.

Кирило Бабак (ліворуч) міг відкривати рахунок у першому таймі, якби переграв Сергія Чижа.

Вже в дебюті поєдинку нападник «Поділля» Кирило Бабак міг відкривати рахунок у матчі, але не поцілив у ворота Сергія Чижа. Мав Кирило ще один шанс для взяття воріт, але й його не реалізував – вийшовши віч на віч із Чижем, переможцем дуелі став голкіпер «Агробізнеса». Команда з Волочиська також мала щонайменше дві нагоди, аби забити. Та «Поділля» вистояло на нуль завдяки воротарю Сергію Дворнику.

Після перерви «Агробізнес» вийшов іншим складом, а в складі «Поділля» відбулися чисельні заміни – з’явилися як потенційні новачки, так і молоді вихованці команди. Хмельничани були першими до того, щоб відкрити рахунок у грі. Але спочатку удар Яна Морговського зі штрафного «потягнув» голкіпер, який прибув на перегляд в «Агробізнес». А згодом Роман Худік не влучив у порожні ворота суперника.

У другому таймі "Агробізнес" змінив не лише склад, а й колір майок - грали в синіх.

Неймовірний сейв голкіпера, що прибув на перегляд, врятував "Агробізнес" від голу в другому таймі.

Ян Морговський (праворуч) був одним із найактивнішим в складі "Поділля".

Роман Худік також міг відзначитися в воротах лідера другої ліги групи "А".

Удар Артура Думанюка зі штрафного приніс "Агробізнесу" перемогу над "Поділлям".

А в середині другого таймі глядачі таки побачили гол. Він був забитий у ворота «Поділля». Волочиська команда заробила штрафний в 18-метрах, який і виконав Артур Думанюк. Сергій Дворник хоч і зреагував на удар, але відбити м’яч не зміг, і той залетів у ворота. Могли гості забити іще, але наступного разу хмельничан врятувала поперечина власних воріт. Отож, «Агробізнес» здобув мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

Вже першого лютого «Агробізнес» планує провести ще один спаринг у Хмельницькому. Попередньо, о 13.00 на полі ДЮСШ №1 волочиська команда зіграє з аматорським ФК «Малинськ» із Рівненської області. «Поділля» ж свій наступний контрольний матч проведе 8 лютого на Київщині проти першолігового «Колоса» з Ковалівки. А 11 лютого, скоріше за все, «Агробізнес» та «Поділля» зіграють ще раз у Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую