ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» - «Енергія»: другий матч, інша гра, результат той же (ФОТО)

Спорт 2621
Андрій Хамдамов, після дискваліфікації, зіграв у матчі Сокола з Енергією
Андрій Хамдамов, після дискваліфікації, зіграв у матчі Сокола з Енергією. Фото: автора

Хмельничани провели ще один поєдинок 1/4 фіналу проти львівської команди.

Матчі плей-оф цікавим тим, що дуже часто бувають непередбачуваними. І після вчорашньої перемоги «Енергії» над «Соколом», здавалося, що і в другому поєдинку все може відбуватися за схожим сценарієм. Але 25 березня була зовсім інша гра. І саме хмельничани були близькими до того, аби виграти матч та зрівняти рахунок у серії.

З перших секунд поєдинку стало зрозуміло – гравці обох команд налаштовані на справжній бій. Чисельні удари по воротах, швидкі атаки, емоції. Цього в матчі було чимало. Та вже на 3 хвилині поєдинку «Сокіл» відкрив рахунок у грі, коли на добиванні вдало зіграв Владислав Щербань. Могли хмельничани і збільшити власну перевагу, та реалізувати моменти заважав голкіпер «енергетиків» Володимир Кардаш.

"Сокіл" - "Енергія": початок матчу для хмельничан був успішним.

"Сокіл" - "Енергія": моменти другого матчу

:

"Сокіл" - "Енергія": моменти другого матчу

А на 10 хвилині матчу «Енергія» відігралася – у воротах Ліпчинського відзначився Михайло Ковальчук.

Більше голів у першому таймі не було, а тому у перерві довелося чути від глядачів: «Може все дійде до серії пенальті». Але про цю серію ще рано було думати…

"Сокіл" - "Енергія": Дмитро Мартинюк (з м'ячем) забив один гол у ворота львівського клубу.

Сатистика першого тайму:
«Сокіл» - 17 ударів (8 у площину), 1 кутовий.
«Енергія» - 20 ударів (10 у площину), 8 кутових.

Другий тайм також видався напруженим та багатим на моменти. Ось тільки реалізувати їх командам не вдавалося. Та тривало це не довго. На 26 хвилині хмельничани заробили штрафний в метрах 10 від воріт Кардаша і Дмитро Мартинюк прямим ударом змусив капітулювати голкіпера «Енергії».

"Сокіл" - "Енергія": моменти другого матчу

Гол Мартинюка викликав емоційний "вибух" на трибунах.

Поступаючись у рахунку, львів’яни не поспішали йти вперед. А очікували на свій момент. І дочекалися. На 32 хвилині Віталій Радевич зміг знайти шпарину в захисті «Сокола» та влучно пробити – 2:2.

До завершення матчу ще залишалося багато часу, але обидві команди не йшли на ризик. Адже за нічийного рахунку на них ще очікували два екстра-тайми по 5 хвилин, а потім й серія пенальті…

Сатистика другого тайму:
«Сокіл» - 20 ударів (11 у площину), 5 кутових.
«Енергія» - 15 ударів (9 у площину), 5 кутових.

Перша додаткова п’ятихвилинка була за грацями хмельницького «Сокола». Вони активно грали в нападі, загрожували воротам Кардаша, ось тільки результат на табло не змінювався. «Енергія» ж за ці 5 хвилин нанесла лише два удари у бік воріт хмельничан… але львів’яни «взяли» не кількістю, а якістю. Адже один із цих ударів – Степан Струка, був вже на 44 хвилині. І він виявився результативним. Рахунок став 2:3.

"Сокіл" - "Енергія": моменти другого матчу

"Сокіл" - "Енергія": моменти другого матчу

Всі спроби хмельницького «Сокола» відігратися виявилися невдалими. «Енергія», мабуть, має дякувати за це своєму голкіперу – Володимиру Кардашу, який «тягнув» інколи просто неймовірні удари.

Отож, другий матч між «Соколом» та «Енергією» завершився перемогою львів’ян 3:2. Тепер ці команди їдуть до Львова, де знову зійдуться у плей-оф. «Енергетикам» достатньо виграти один матч, щоб пройти до півфіналу. Хмельничанам же програвати вже не можна, інакше… для них нинішній чемпіонат завершиться.

"Енергія" повела в серії з "Соколом" 2:0.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую