ye-logo.v1.2

Перший матч тренера Олександра Алієва в прямому ефірі

Спорт 3741
Прямий ефір матчу ФК Хмельницький - ФК Малинськ на сайті Є - 15 квітня о 15.00
Прямий ефір матчу ФК Хмельницький - ФК Малинськ на сайті Є - 15 квітня о 15.00. Фото: автора

Сьогодні ФК «Хмельницький» проведе перший офіційний матч у цьому році в чемпіонаті України з футболу серед аматорів.

15 квітня на СК «Поділля» о 15.00 відбудеться матч 11 туру, в якому хмельничани прийматимуть ФК «Малинськ» з Рівненської області. Поєдинок, який привертає своєю увагою хоча б через те, що це буде перший офіційний матч у тренерській кар’єрі для відомого в минулому футболіста київського «Динамо» та збірної України Олександра Алієва. 

Алієв, який очолив хмельничан 16 березня, за цей час вже відчув тренерську роботу не лише на тренуваннях, а й в товариських матчах. ФК «Хмельницький», під керівництвом Олександра Олександровича, провів 5 спарингів, в яких здобув три перемоги, одну нічию та одну поразку. Останній контрольний поєдинок хмельничани провели 11 квітня в Красилові проти тамтешнього клубу, який здолали з рахунком 2:1.

У першому колі в Малинську, коли ФК «Хмельницький» очолював Сергій Жицький, команди зіграли внічию 1:1. Перед матчем 11 туру ФК «Малинськ» посідає 4 місце ( 2 перемоги, 3 нічиї, 3 поразки), а хмельничани – останню 9 сходинку в групі «1» (1 перемога, 2 нічиї та 6 поразок).

Отож, подивитися матч ФК «Хмельницький» - ФК «Малинськ» можна в прямому ефірі на сайті «Є». Початок поєдинку 15 квітня о 15.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую