ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Серце Поділля»: вінницькі барабани та перший матч (ФОТО)

Спорт 4600
Новатору, щоб стати бронзовим призером чемпіонату України з волейболу, потрібно виграти ще два матчі в вінницького Серця Поділля
Новатору, щоб стати бронзовим призером чемпіонату України з волейболу, потрібно виграти ще два матчі в вінницького Серця Поділля. Фото: автора

У Хмельницькому розпочалася серія за бронзові нагороди чемпіонату України.

Команда, яка першою виграє три матчі, стане володарем бронзових медалі у вітчизняній волейбольній Суперлізі. І шансів на успіх після першого матчу в хмельницького «Новатора».

Перший поєдинок, як і другий, який пройде 19 квітня о 12.00, відбувся в Хмельницькому. Та попри гостьову арену вінницьке «Серце Поділля» могло почувати себе як вдома. Адже підтримка команди, яка прибула з Вінницею, можливо, «взяла» не кількістю, а якістю. Вінницькі вболівальники привезли з собою шість великих та один маленький барабани, які весь матч створювали атмосферу, наче фанів «Серця Поділля» у ФОК «Новатор» більше.

Дмитро Вієцький, гравець "Новатора", в атаці.

Вінничани часто вдало грали в блоці.

Підтримка "Серця Поділля" була відчутною.

Утім, на майданчику ж не барабани грали, а волейболісти. А тому, здавалося, певний час гучна підтримка гостей дещо заважала хмельницьким гравцям, але епізодично.

У першому сеті все почалося рівно. І середину партії на майданчику точилася рівна боротьба. А вже після другої технічної перерви, коли рахунок був 16:13, хмельничани вдало тримали цю перевагу і під завісу сету показали вінничанам, хто ж справжній господар. «Новатор» виграв 25:20 та відкрив рахунок у матчі.

Вінничани часом виглядали посильніше за "Новатор".

Та вже в наступній партії все змінилося. На початку волейболісти обох команд обмінялися невдалими подачами. І, якщо гравцям «Серця Поділля» вдалося швидко налагодити свою гру, то ось «Новатору»… Хмельничани втрачали м’яч у простих ситуаціях, і невдовзі вже поступалися 16:9. А за рахунку 18:10 вінничани наче вже повірили в свій успіх, що дозволило господарям «повернутися» в гру. Хмельничани впритул наблизилися в рахунку – 19:20, і мали певну психологічну перевагу. Та скористатися нею не змогли. «Серце Поділля» виграло сет 25:21 і рахунок у матчі став 1:1.

"Новатор" - "Серце Поділля": перший матч за бронзові нагороди.

"Новатор" - "Серце Поділля": перший матч за бронзові нагороди.

В'ячеслав Панкратенков атакує.

Третя партія стала дещо схожою на стартову. Знову на початку рівна гра, яка згодом переросла в перевагу «Новатора». Хмельничани діяли рішуче, менше помилялися як на подачах, так і на прийомі. Як наслідок, впевнена перемога з рахунок 25:16.

Потрійний блок від волейболістів "Новатора".

Гравцям "Новатора" інколи доводилося отримувати "на горіхи" від наставника команди Романа Ковальчука.

Четвертий сет цьому матчу став заключним. Ось тільки розпочався він з «дитячих» помилок господарів, а тому наставник команди Роман Ковальчук був вимушений брати тайм-аут ще за рахунку 1:4. «Тепла» розмова наче подіяла, і невдовзі хмельничани не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед 11:12. А далі, як то кажуть, і на досвіді, і на куражі, лише збільшували свою перевагу. Однак під завісу партію «Серце Поділля» змогло дати бій. Але виграти сет та перевести гру в п’яту партію – ні. «Новатор» виграв 25:23, а також матч з рахунком 3:1.

"Новатор" - "Серце Поділля": перший матч за бронзові нагороди.

"Новатор" - "Серце Поділля": перший матч за бронзові нагороди.

"Новатор" - "Серце Поділля": рахунок у серії 1:0

Отож в серії за бронзові медалі хмельничани повели з рахунком 1:0. Наступний матч знову в Хмельницькому – 19 квітня о 12.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую