ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: дисциплінарний комітет покарав команду з Шепетівки

Спорт 3467
Красилівський Случ лише 12 серпня дізнається проти якої команди йому доведеться грати в півфіналі Кубка області з футбол
Красилівський Случ лише 12 серпня дізнається проти якої команди йому доведеться грати в півфіналі Кубка області з футбол. Фото: з архіву

«Лісівник» вибув із турніру – далі «крокує» МФК «Славута».

Сьогодні, 8 серпня, дисциплінарний комітет федерації футболу Хмельницької області розглянув скаргу славутчан на матч 1/4 фіналу, в якому «Славута» поступилася шепетівському «Лісівнику» з рахунком 1:5. І… команді з Шепетівки присудили технічну поразку.

«Було доведено, що за «Лісівник» у цьому поєдинку зіграв футболіст, який не був заявлений за команду, - каже заступник голови обласної федерації футболу Микола Кузнецов. – А тому результат цього матчу був анульований, а «Славуті» присуджено технічну перемогу. Враховуючи той факт, що перший поєдинок 1/4 фіналу Кубка області завершився перемогою славутчан 2:0, то саме вони й вийшли до півфіналу».

Отож, вже цієї суботу, 11 серпня, МФК «Славута» зіграє свій перший поєдинок 1/2 фіналу в Старокостянтинові проти «Случа». А ось красилівський «Случ» 12 серпня лише дізнається ім’я суперника у півфіналі – «Фортеця» з Кам’янця-Подільського чи «Промінь» з Хмельницького. Ці команди зіграють між собою в Кам’янці, а перший матч, нагадаємо, завершився перемогою хмельничан 2:0.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую