ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: ще не всі півфіналісти відомі

Спорт 2044
Хмельницький Промінь наблизився до виходу в півфінал Кубка області з футболу
Хмельницький Промінь наблизився до виходу в півфінал Кубка області з футболу. Фото: з архіву

Результат одного з матчів 1/4 фіналу можуть анулювати.

Відбулися матчі-відповіді чвертьфінальної стадії розіграшу Кубка області з футболу. Та, незважаючи на це, поки невідомі всі учасники півфіналів.

Зокрема, красилівський «Случ» взагалі не грав поєдинки 1/4 фіналу, оскільки суперник – «Спортлідер-ОТГ» зі станції Дунаївці відмовився від подальшої участі в Кубку. А в протистоянні хмельницького «Променя» та кам’янець-поділської «Фортеці» зіграний лише перший поєдинок, в якому хмельничани виграли 2:0. Переможець цієї пари в півфіналі гратиме з красилівчанами.

А в протистоянні старокостянтинівського «Случа» та тефопіпольської «Іскри» відбулося щось неймовірне. «Случ» у Старокостянтинові виграв 5:0, а потім у Теофіполі сильнішою була «Іскра» - 4:0. Далі крокує «Случ». Ось тільки, яка команда стане суперником старокостянтинівців невідомо – це вирішить контрольно-дисциплінарний комітет обласної федерації футболу.

«У першому матчі МФК «Славута» переміг шепетівський «Лісівник» 2:0, а ось у матчі-відповіді шепетівчани здолали славутчан із рахунком 5:1. Тому в півфінал має проходити «Лісівник», - каже заступник голови обласної федерації футболу Микола Кузнецов. – Але з МФК «Славута» надійшов протест, в якому йдеться про те, що за команду з Шепетівки грав незаявлений футболіст. Завтра, 8 серпня, цю справу розгляне дисциплінарний комітет. Якщо буде доведено, що в складі «Лісівника» виступав гравець, якого не було в заявці, то команду покарають технічною поразку і тоді до наступного етапу змагань вийде команда зі Славути».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую