ye-logo.v1.2

Футбол. Перший гол «Агробізнеса» в чемпіонаті, але не перша перемога

Спорт 2978
Агробізнес у Сумах мав перевагу, але втримати перемогу не зміг
Агробізнес у Сумах мав перевагу, але втримати перемогу не зміг. Фото: fcab.com.ua

Волочиська команда зіграла свій матч 4 туру в першій лізі.

У чемпіонаті України з футболу в першій лізі розпочалися матчі 4 туру. І волочиський «Агробізнес» грав на виїзді проти ПФК «Суми». Суперник, на відміну від волочиського клубу, має чималий досвід виступів у першій лізі, а в трьох попередніх турах здобув дві перемогу та зазнав однієї поразки. «Агробізнес», нагадаємо, мав дві поразки та одну нічию.

Та попри турнірне становище саме команда з Волочиська мала перевагу в цьому матчу. Вже на 14 хвилині поєдинку Віталій Груша міг відкривати рахунок у грі, але його удар з метрів 12-ти був поруч зі стійкою. А через дві хвилини головного тренеру команду Андрію Донцю довелося проводити вимушену заміну – зазнав травми Сергій Шевчук, замість якого на поле вийшов Тарас Пліс. Але це не вплинуло на малюнок гри – «Агробізнес» продовжував грати першим номером і «шукати щастя» біля чужих воріт.

На 31 хвилині гості виконали другий поспіль кутовий, сумчани відбилися, але пішла атака другим темпом і Андрій Кухарук навісив у штрафний майданчик, де Арсен Слотюк в один дотик перевів м’яча в сітку воріт ПФК «Суми». Це перший гол «Агробізнеса» в першій лізі за чотири матчі! Але другого вболівальники волочиської команди так і не дочекалися. Команда створила ще ряд моментів як у першому, так і другому таймах. Ось тільки реалізувати їх не змогла. А ось сумчани на 80 хвилині змогли «розпечатати» ворота гостей – забив Ростислав Тарануха.

Матч, який міг завершитися першою перемогою «Агробізнеса» в дебютному для команді сезоні в першому дивізіоні так і закінчився з рахунком 1:1.

«Ми сьогодні втратили два очки, а не здобули одне, - телефоном після матчу прокоментував гру журналісту сайту «Є» головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Маючи такі моменти і не реалізувати їх… Це або майстерність наших футболістів, або… важко сказати. Хлопці працюють на тренуваннях на повну, але поки що, як бачите, виграти не можуть».

У наступному турі в Волочиську «Агробізнес» 18 серпня прийматиме СК «Дніпро-1», який у трьох турах не втратив жодного очка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую