ye-logo.v1.2

Футбол. СК «Хмельницький» - «Рочин»: гра в одні ворота та шість голів (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3591

У чемпіонаті України серед аматорів відбулися матчі 5 туру.

«Рочин» із Соснівки Львівської області прибув на гру в Хмельницький в статусі фаворита. Адже команда у трьох попередніх поєдинках не втратила жодного очка. А ось хмельничани… в чотирьох матчах мали лише одну нічию.
Якщо брати до уваги останні три поєдинки СК «Хмельницький», то… команда не просто їх програла, а ще й 13 голів пропустила. І ця «чорна смуга» продовжилася.

За перші 45 хвилин господарі поля не спромоглися навіть ударити по воротам суперника. Тоді як футболісти «Рочина» вже за перші хвилин 15 мали щонайменше три нагоди для взяття воріт. Але не щастило. Утім пізніше все стало на свої місця.

Хмельничани вже традиційно грали у своїй чорно-жовтій формі, а львів'яни - в синій.

СК «Хмельницький» - «Рочин»: м'яч майже не затримувався в центрі поля.

Гості, відкривши рахунок у матчі, на досягнутому не зупинилися. Вони продовжували атакувати і бити по воротам хмельничан. Як результат, команди пішли на перерву за рахунку 0:3.

Молоді футболісти з Хмельницького намагалися дати бій одному з лідерів аматорської першості.

СК «Хмельницький» - «Рочин»: у другому таймі хмельничани заграли цікавіше, але перевага все одно була на боці гостей.

У другому таймі футболісти «Хмельницького» заграли агресивніше. Однак зламати хід поєдинку молодим гравцям не вдалося. Чи не єдиний момент у грі, який міг завершитися взяттям воріт гостей, створив Олег Савера. Але м’яч, після його удару, влучив у поперечину.

Олег Савера міг "розмочити" рахунок, але "Рочин" врятувала поперечина.

А ось футболісти «Рочина», як і в першому таймі, знову відзначилися трьома голами. У підсумку матч СК «Хмельницький» - «Рочин» завершився з рахунком 0:6.

ФК "Рочин" впевнено переміг "Хмельницький".

Група підтримки "Рочина" на СК "Поділля".

Після 5 турів хмельничани мають в активі один бал. Стільки ж в «Кобри» з Острога Рівненської області. Саме ця команда і стане наступним суперником СК «Хмельницький» у шостому турі, матч якого пройде на Рівненщині 9 вересня. Ну, а вдома хмельничани гратимуть аж 23 вересня, коли в гості до них завітає «Кристал» із Чорткова Тернопільської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую