ye-logo.v1.2

Волейбол. У Хмельницькому завершився Кубок «Новатора»

Спорт 4227
Серце Поділля з Вінниці здобуло Кубок Новатора
Серце Поділля з Вінниці здобуло Кубок Новатора. Фото: автора

За трофей на товариському турнірі змагалися чотири команди.

Два хмельницьких клуби, по одному з Вінниці та Житомира – три дні вони змагалися за перемогу в Кубку «Новатора». Переможця є визначали за кількістю виграних матчів. Утім, вийшло так, що саме в заключний день пари суперників були складені так, що саме в їхніх результатів залежало підсумкове місце в турнірній таблиці.

Хмельницький «Новатор-2-Прикордонник» грав із житомирським ВК «Житичі». Обидві команди свої попередні поєдинки програли, а тому переможець цього матчу автоматично ставав бронзовим призером змагань. Житомиряни, в складі яких виступають вже екс-гравці «Новатора» - Богдан Середа, Борис Філіпенко, Михайло Главчук, Ярослав Заіка, не змогли зачепитися за «бронзу». Потенційні «дублери» «Новатора», діями яких керував головний тренер суперлігового клубу Роман Ковальчук, здолали суперника з рахунком 3:1.

Матч "Новатора-2-Прикордонника" проти житомирського клубу "Житичі" став "бронзовим фіналом".

Ну, а за перше місце зійшлися «Новатор» та вінницьке «Серце Поділля». У першій партії господарі турніру, склад яких і в «Новатора-2» був експериментальним, тривалий час мали перевагу в 5 м’ячів. Та втримати її не змогли, програвши сет 23:25. У другій партії хмельничани таки здолали суперника – 25:22. Утім, у наступних двох – знову поступилися. У підсумку «Серце Поділля» виграло матч з рахунком 3:1, а разом із ним і Кубок «Новатора».

За головний трофей прогнозовано змагалися "Новатор" та "Серце Поділля".

За словами головного тренера «Новатора» Романа Ковальчука, для нього цей турнір був необхідним для того, щоб налагодити ігрові зв’язки між гравцями, поексперементувати зі складами тощо. Це і не дивно, адже клуб поповнили декілька новачків, серед яких і відомі в минулому своїми виступами за хмельничан Дмитро Козловський та Олексій Денін.

Вже 14 та 15 вересня «Новатор» розпочне змагатися в новому чемпіонаті України серед команд Суперліги. У першому турі гратиме в Хмельницькому проти «ШВСМ-СумДУ» із Сум.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую