ye-logo.v1.2

Скандальний футбольний матч «Поділля» - «Верес» (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 5962

Хмельничани поступилися рівнянам, пропустивши в компенсований час із пенальті.

Головний арбітр поєдинку Дмитро Осауленко з Києва ще декілька хвилин після фінального свистка стояв у центрі поля з асистентами. Схоже, очікували, поки обурені вболівальники «Поділля» підуть з трибун. Фанати, склалося враження, готові були «розірвати» арбітра. А все через призначений пенальті на 92 хвилині матчу…

Арбітри все ж таки змогли пройти до суддівської. А поки переодягалися, в іншому приміщенні проходила післяматчева прес-конференція. І, схоже, у головного тренера «Поділля» Віталія Костишина просто «здали нерви». Віталій Володимирович, не підбираючи слів, емоційно говорив: «Через цих… не хочеться ні коментувати гру, ні працювати». «У нас виходить вони головні актори в серіалі «Футбол в Україні», а ми масовка… Про який футбол говорити?», - риторично запитував журналістів наставник хмельничан.

Дмитро Осауленко - головний арбітр матчу "Поділля" - "Верес".

Матч "Поділля" - "Верес" не став багатим на гольові моменти.

Новий голкіпер "Поділля" Анатолій Старущенко вже другий матч поспіль виходить зі стартових хвилин.

У матчі «Поділля» - «Верес» все вирішив один епізод вже на 92 хвилині. Гості заробили штрафний, Антон Котляр навісив у штрафний майданчик «Поділля» і Ярослав Рафальський опинився на газоні. На думку Дмитра Осауленко, хмельничани порушили правила. Епізод суперечливий, адже м’яч летів не в бік воріт, а за межі поля, і Рафальський ніяк до нього не дотягувався – задалеко було. Та й навіть на відео не зрозуміло, чи справді притримували Андрій Ліповуз, який ще й жовту картку отримав, Рафальського, чи Ярослав «намалював» порушення. Утім, артбітр прийняв рішення і призначив пенальті, який реалізував Антон Котляр.

А ось до 92 хвилини, по суті, нічого цікавого на полі не відбувалося. Гра була важкою для обох команд. Як «Поділля», так і «Верес» час від час володіли ініціативою, але тотальної переваги, яка б могла призвести до взяття воріт не було в жодної команди.

Віталій Каверін на початку матчу розпочинав гру на позиції нападника.

Ян Морговський вже на 18 хвилині міг забивати "Вересу".

Ще в першому таймі команди обмінялися небезпечними моментами. Спочатку «Верес» загрожував воротам Старущенка, але витиснув із епізода лише кутовий. А згодом Морговський міг забити гостям, але його удар вчасно в підкаті заблокував захисник, а потім відбив і голкіпер. Далі ж… лише постріли з дальньої відстані.

Олександр Музичук декілька разів пробивав з дальньої відстані.

Епізод на 55 хвилині - захисник "Вереса" підсідає під Бабака - на думку арбітра все в межах правил.

Та найнебезпечніший момент виник на 55 хвилині. І стався він біля воріт «Вереса». Кирило Бабак пробив головою, а м’яч влучив у стійку. Щоправда, в цьому епізоді арбітр Осауленко, схоже, міг призначити пенальті, оскільки захисник «Вереса» підсів під Бабака, але… не призначив. У наступні ж хвилини гра точилася на підступах до штрафного майданчика. А потім була 92 хвилина, пенальті, обурені вболівальники «Поділля» та рахунок на табло – 0:1.

Морговському не раз діставалося по ногах, але не завжди арбітри вбачали в цьому порушення правил.

Гладкий дебютував в складі "Поділля", вийшовши на заміну на 74 хвилині.

Арбітри декілька хвилин думали над тим, як їм краще пройти у підтрибунні приміщення.

«Поділля» після 10 туру продовжує посідати останнє 10 місце з 7 очками. Свій наступний матч хмельничани зіграють 30 вересня в Ужгороді проти ФК «Минай». Закарпатці сьогодні виграли в «Калуша» 2:0 та очолюють турнірну таблицю.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую