ye-logo.v1.2

Футбол. СК «Хмельницький» - «Кристал»: били-били і один гол на двох забили (ФОТО)

Спорт 4156
Матч СК Хмельницький - Кристал завершився мінімальною перемогою команди з Чорткова Тернопільської області
Матч СК Хмельницький - Кристал завершився мінімальною перемогою команди з Чорткова Тернопільської області. Фото: автора

В аматорській першості України зіграні матчі 8 туру.

 Ще за декілька днів до матчу хмельничани, як і чортківський «Кристал», були позбавлені трьох очок за перемоги на «Коброю» з Рівненщини. Причина – острозька команда знялася з чемпіонату. А тому поєдинок СК «Хмельницький» - «Кристал» обіцяв бути цікавим. І, в принципі, як для аматорської першості, таким став. Особливо в другому таймі.

Фаворитом матчу все таки вважалися гості. Попри те, що «Кристал», як і хмельничани, не є лідером групи 1, але має в своєму складі досвідчених футболістів. Двоє з яких – добре відомі в Хмельницькому. Олександр Бегашов у минулій першості грав за СК «Хмельницький», а капітан «Кристалу» - Руслан Курдас, виступав у другій лізі за хмельницьке «Динамо» в 2011-2012 роках.

Руслан Курдас у 2011-2012 роках грав за хмельницьке "Динамо", тепер - за чортківський "Кристал".

У першому таймі гості в темно-синій формі були активнішими.

Тому й не дивно, що початок матчу був за командою з Тернопільщини. Хмельничани, склалося враження, занадто хвилювалися, а тому в них мало що виходило. Вже на 8 хвилині Максим Сурженко вискочив на побачення із голкіпером хмельничан, але переграти Володимира Котелбу не зміг. Ще через чотири хвилини вже Котелба помилився, вибиваючи м’яч на партнерів. Вийшло так, що віддав пас Курдасу, який одразу ж пробив, та Володимир виправив свою помилку. Утім, на 22 хвилині «Кристал» все ж таки забив – відзначився Бегашов.

У хмельничан у перші 45 хвилин мало що виходило в атаці.

Чортківці могли збільшити свою перевагу вже на 26 хвилині, але Котелба відбив як удар Бегашова, так і добивання від Курдаса. Господарі ж стільки моментів немали. Найнебезпечніший епізод створили на 37 хвилині, але удар Олега Савери прийняла нога захисника «Кристалу».

У другому таймі "Кристал" майже не нічого не створив біля воріт хмельничан, які вже захищав не Котелба. а Харчук.

Антон Федоров, вийшовши на заміну, оживив гру СК "Хмельницький".

Другий тайм став зовсім іншим. Хмельничани вже на другій хвилині могли зрівняти рахунок, але Ілля Середа не влучив у ворота. А на 58 хвилині матчу «Кристал» від голу, після удару Антона Федорова, врятувала стійка. Утім, гості також мали момент. Руслан Курдас потужно пробивав на 66 хвилині, але цього разу стійка воріт допомогла хмельничанам.
Під завісу матчу футболісти СК «Хмельницький» притиснули суперника і мали ще шанси для взяття воріт. На 84 хвилині «Кристал» від голу, після удару Владислава Брицького, врятував голкіпера, а вже на 92 хвилині, коли з метрів 13-ти бив Турал Мамедов – поперечина.

Останній штурм воріт "Кристалу" не допоміг хмельничанам врятуватися від поразки.

Досвід футболістів "Кристалу" переміг молодість СК "Хмельницький".

У підсумку, гості виграли 1:0. А для СК «Хмельницький» це вже п’ята поразки в шести «зарахованих» матчах (поєдинок із «Коброю» не беремо до уваги). І хмельничани продовжують посідати останню 10 сходинку в турнірній таблиці.
У наступному турі «Хмельницький» гратиме на виїзді проти ФК «Малинськ», який посідає третє місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую