ye-logo.v1.2

Волейболістки «Новатора» дебютують у Суперлізі в рідних стінах

Спорт 1854
Володарки золотих нагород вищої ліги - волейболістки Новатора, 5-6 жовтня зіграють свої перші матчі вдома в Суперлізі
Володарки золотих нагород вищої ліги - волейболістки Новатора, 5-6 жовтня зіграють свої перші матчі вдома в Суперлізі. Фото: з архіву

Найближчі дні в Хмельницькому відбудуться два тури різних чемпіонатів України з волейболу.

5-7 жовтня в фізкультурно-оздоровчому комплексі «Новатор», що в обласному центрі на Тернопільській 13/4, мають відбутися 8 волейбольних поєдинків. Першими на майданчик вийдуть чоловіки, які змагаються в вищій лізі, а потім жінки, які цього сезону вперше виступають у Суперлізі.

У матчах першого туру волейболістки «Новатора» грали в Луцьку проти срібних призерок минулого чемпіонату. Один матч програли, але в іншому здобули перемогу. Тепер на хмельничанок чекає бронзовий призер чемпіонату України – тернопільська «Галичанка ТНЕУ-ГАДЗ».

Перший поєдинок цих команд пройде 5 жовтня о 17.30. Другий матч хмельницькі волейболістки проти тернополянок проведуть в суботу, 6 жовтня, об 11.00.

А ось чоловічі клуби вищої ліги, де виступає хмельницький «Новатор-2-Прикордонник», проведуть свої перші матчі нового чемпіонату. У Хмельницькому гратимуть «ДСО» з Тернополя, «Житичі» з Житомира, «Інваспорт-Метеор» з Києва та господарі майданчику.

5 жовтня «Новатор-2-Прикордонник» зіграє з «Житичами» о 19.00. У суботу, 6 жовтня, хмельничани о 15.00 зійдуться з «ДСО». Ну, а заключного дня, 7 жовтня, о 13.00 «Новатор-2-Прикордонник» гратиме проти киян.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую