ye-logo.v1.2

«Агробізнес» - «Рух»: невикористаний шанс та безпрограшна серія (ВІДЕООГЛЯД)

Спорт 2290

Волочиська команда зіграла свій матч 13 туру в першій лізі.

У Волочиську зустрілися сусіди в турнірній таблиці – «Агробізнес» та «Рух» з Львівщини. Звісно, обидві команди прагнули до перемоги. Але виграти не вдалося.

Господарі поля, які в цьому сезоні ще не здобули жодного очка на рідному стадіоні «Юність», змогли відкрити рахунок у грі на 43 хвилині. Вперше у цьому сезоні відзначився Андрій Скакун. Але гості змогли відігратися на 66 хвилині, коли Олександр Батальський був першим на добиванні.

«Агробізнес» міг вирвати перемоги, реалізуй Богдан Семенець свій момент на 72 хвилині матчу. Але нападник господарів, опинившись в декількох метрах від воріт «Руху», влучив у голкіпера. У підсумку матч так і завершився внічию 1:1.

Наставник гостей Юрій Вірт після гри такий рахунок назвав закономірним. А ось головний тренер «Агробізнесу» Андрій Донець залишився незадоволеним результатом. Адже його команда мала моменти, а ось реалізувати їх не змогла.

Тим не менше, це перша нічия для «Агробізнесу» на власному полі. До того ж, це другий поспіль матч, в якому футболісти з Волочиська не програли, і тепер мають двоматчеву серію без поразок. Тепер в команди Андрія Донця 5 залікових очок і поки що 14 місце. Свій наступний матч «Агробізнес» проведе 20 жовтня в на Полтавщині проти «Гірника-Спорту», який йде на 11 позиції.

До вашої уваги огляд матчу «Агробізнес» - «Рух», а також післяматчеві коментарі тренерів обох клубів:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую