ye-logo.v1.2

Двох футбольних тренерів з Хмельниччини визнали кращими в Україні

Спорт 3109
До речі, команда Андрія Донця (ліворуч) у 2018 році вже грала в першій лізі проти клубу Руслана Костишина. Тоді переміг "Колос" 3:0. У 2019 році ці команди знову зіграють - 1 травня
До речі, команда Андрія Донця (ліворуч) у 2018 році вже грала в першій лізі проти клубу Руслана Костишина. Тоді переміг "Колос" 3:0. У 2019 році ці команди знову зіграють - 1 травня. Фото: колаж автора

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу назвало кращих наставників першої та другої ліги за підсумками 2018 року.

Одразу двоє наших земляків визнані найкращими тренерами України в минулому році. Один із них працює на Київщині, інший – на Хмельниччині.

Отож, кращим тренером першої ліги став наставник «Колоса» з Ковалівки Руслан Костишин. Вихованець хмельницького «Поділля», якому 8 січня виповниться 42 роки, із 2014 року очолює команди з Київської області. У 2018 році його команда в першій лізі в 28 матчах здобула 52 очки. А в нинішньому сезоні – 2018-2019 років «Колос» Костишина посідає третє місце і є єдиним клубом, що немає поразок ( у 16 матчах 8 перемог та 8 нічиїх). До речі, Руслан Костишин частенько буває в рідному для себе Хмельницькому. Адже тут мешкають його батьки, а молодший брат – Віталій Костишин, очолює друголігове хмельницьке «Поділля».

А кращим тренером другої ліги 2018 року визнали керманича волочиського «Агробізнесу» Андрія Донця. Саме минулого року команда, яку очолює Донець виграла не лише першість другої ліги в групі «А», а й «золотий матч» проти СК «Дніпро-1». Під керівництвом Андрія Донця, якому 3 січня виповнилося 38 років, «Агробізнес» пройшов шлях від аматорів до чемпіонів другої ліги. Новий сезон – 2018-2019 років команда з Волочиська вперше в своїй історії почала виступати в першій лізі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую