ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» перед іграми з «Серцем Поділля» втратив ще одного гравця

Спорт 2317
Олексій Денін (№10) більше не є гравцем хмельницького "Новатора"
Олексій Денін (№10) більше не є гравцем хмельницького "Новатора". Фото: з архіву

У суботу та неділю хмельничани зіграють чергові матчі в Суперлізі.

Хмельницький «Новатор» зіграє свої матчі 11 туру в рідних стінах проти вінницького «Серця Поділля». Станеться це 2 лютого (о 18.00) та 3 лютого (об 11.30). І в цих поєдинках, як і наступних, за хмельничани більше не зіграє Олексій Денін.

«Через фінансову ситуацію в клубі, ми не змогли втримати Олексія, як і решту гравців, які раніше залишили нашу команду, - каже Іван Терещук, директор ВК «Новатор». – Деніну запропонували в 2,5 рази більшу зарплату, ніж у нас, і він перейшов до харківського «Локомотива», який виступає в вищій лізі».

«Локомотив», між іншим, у вищій лізі посідає третє місце, поступаючись хмельницькому «Новатору-2», який лідирує, двома перемогами. І вже 23 лютого зіграє з хмельничанами в Харкові.

Ну, а щодо протистояння «Новатор» - «Серце Поділля», то вінничани вважаються фаворитами цих матчів. Адже вони не лише посідають третє місце Суперлізі (хмельничани йдуть на четвертій позиції), а й змогли підсилитися новими гравцями, тоді як «Новатор», навпаки, втратив досвідчених волейболістів. Нагадаэмо, на початку січня клуб залишили Богдан Татаренко, Кирило Клочко, Дмитро Козловський та Сергій Кисіль.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую