ye-logo.v1.2

Волейбол. Хмельницький «Новатор» залишився без декількох гравців

Спорт 2228
Богдан Татаренко більше не є капітаном "Новатора", а продовжить свою кар
Богдан Татаренко більше не є капітаном "Новатора", а продовжить свою кар'єру за кордоном. Фото: з архіву

Більшість з них вирішила продовжити кар’єру в закордонних клубах.

Одразу четверо гравців чоловічого волейбольного клубу «Новатор» та одна волейболістка жіночої команди залишили розташування хмельницьких команд, які виступають у чемпіонатах України в Суперлізі.

18-19 січня чоловічий «Новатор» вдома зіграє свої матчі 10 туру проти «Фаворита» з Лубен Полтавської області. І вже відомо, що в цих матчах та в подальшому, за хмельничан не гратимуть вже екс-капітан Богдан Татаренко, який вирішив продовжити кар’єру на Кіпрі. У Чорногорію вирушив Кирило Клочко, а Дмитро Козловський – у Прибалтику. До іншого клубу перейшов Сергій Кисіль, який повернувся до рідного для себе Харькова, де гратиме за «Юридичну академію». Нагадаємо, після 9 турів хмельницький «Новатор» у Суперлізі посідає четверте місце.

А ось жіночий «Новатор» свої матчі в Суперлізі також проведе 18-19 січня в Тернополі проти «Галичанки», яка поки що йде шостої в чемпіонаті. Хмельничанки ж посідають третє місце. Утім, далі команді не допоможе одна з її лідерок – Інна Деніна. Вона, скоріше за все, також продовжить кар’єру за кордоном.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую