ye-logo.v1.2

Кубок України з футзалу: «Сокіл» у Харкові зіграв прагматично

Спорт 1929
Богдан Кручек (з м
Богдан Кручек (з м'ячем) відзначився двома голами в матчі проти харківського клубу «Viva Cup». Фото: з архіву

Хмельничани провели матч-відповідь 1/8 фіналу.

Вигравши в Хмельницькому у «Viva Cup» з рахунком 6:4, «Соколу» необхідно було в Харкові не програти з різницею більше, ніж один гол. Утім, хмельничани, не лише вдало впоралися з таким завданням, а й перемогли харків'ян удруге.

Команда «Viva Cup», через поразку в Хмельницькому, вимушена була грати у відвертий футзал. «Соколята» ж у більше спокійний та прагматичний, очікуючи на свої моменти. А вони були. Щоправда, реалізували не всі. Утім, на 14 хвилині Артур Подлюк відкрив рахунок у матчі. А після перерви двічі ще й відзначився Богдан Кручек. І хоч «Viva Cup» відіграла два голи, але звести матч бодай внічию харків’янам не вдалося. «Сокіл» виграв і другий матч – 3:2. За підсумками двох матчів – 9:6, а тому саме хмельничани гратимуть у чвертьфіналі Кубка України.

Хто стане суперником «Сокола» стане відомо завтра, 4 лютого. Станеться це після того, як у столиці проведуть жеребкування.

Ну, а після кубкових баталій, хмельничани вирушають в Одесу, де 9 лютого на них очікує матч «Екстра-ліги» проти «Епіцентру К Авангарду».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую