ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» зазнав поразки в рідних стінах

Спорт 2698
Один із голів за "Ураган" забив екс-гравець "Сокола" Руслан Шеремета
Один із голів за "Ураган" забив екс-гравець "Сокола" Руслан Шеремета. Фото: ілюстрація до новини uragan.if.ua

Хмельничани поступилися івано-франківському «Урагану».

У 15 турі чемпіонату України з футзалу в «Екстра-лізі» хмельницький «Сокіл» вдома приймав івано-франківський «Ураган». Суперник – один із лідерів першості, який у першому колі в Івано-Франківську обіграв хмельничан 5:1. Цього разу «Урагану» вдалося забити ще більше.

У перші хвилин 10 на майданчику точилася рівна боротьба. Але першими рахунок відкрили гості, коли забив Владислав Моспан. Та вже на 11 хвилині «Сокіл» провів стрімку контратаку і Віталій Борисевич відновив рахунок у гру – 1:1. Далі забивали лише івано-франківці.

На 14 хвилині матчі у воротах «Сокола» відзначився екс-гравець хмельничан Руслан Шеремета, який лише в січні був заявлений за «Ураган». Ще через хвилину забив Микола Микитюк. А перед перервою відзначився і Ярослав Лебідь. Отож, на відпочинок команди пішли за рахунку 1:4.

У другому таймі голим влітали лише в ворота «Сокола». На 35 та 38 хвилинах дублем відзначився Данило Абакшин, а на 38 хвилині другий гол у цьому матчі забив і Микитюк. Отож, матч так і завершився 1:7. «Ураган» здобув чергові три очки та продовжує посідати друге місце в турнірній таблиці. Ну, а «Сокіл» поки йде сьомим. Але вже завтра, 24 лютого, хмельничан може обійти запорізький «АРПІ», якщо, звісно, переможе рівненський «Кардинал-Рівне».

Свій наступний матч у чемпіонаті хмельничани проведуть у Херсоні 9 березня проти «Продексіму». До цього ж на «Сокіл» очікує матч-відповідь 1/4 фіналу Кубка України в Сумах проти «Food Centre-СумДУ» . Нагадаємо, перша гра у Хмельницькому завершилася з рахунком 1:1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую