ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» поки не гарантував собі путівку до «Фіналу чотирьох»

Спорт 2602
Андрій Хамдамов став автором єдиного голу "Сокола" у ворота суперника з Сум
Андрій Хамдамов став автором єдиного голу "Сокола" у ворота суперника з Сум. Фото: з архіву

Хмельничани провели перший чвертьфінальний матч у Кубку України.

У Хмельницькому місцевий «Сокіл» зіграв свій перший поєдинок кубкового протистояння проти «Food Centre-СумДУ» із Сум. І після цього матчу поки невідомо, яка з двох команд зіграє в «Фіналі чотирьох». Адже пперший поєдинок так і не визначив переможця.

Вже на 3 хвилині матчу гостям вдалося відкрити рахунок у грі, коли відзначився Дмитро Ігумнов. Утім, хмельничани відігралися. Щоправда, аж у другому таймі, коли на 24 хвилині забив Андрій Хамдамов.

Гравці «Сокола» намагалися здобути перемогу в рідних стінах, але реалізувати свої моменти не змогли. Матч видався важким для обох команд. Про це може свідчити і той факт, що за 30 секунд до завершення поєдинку «здали нерви» в наставника сумчан Сергій Песоцький, який так сперачався з арібтрами, що ті вилучили його з майданчика. Однак, «Food Centre-СумДУ» вистояв натиск хмельничан і матч завершився з рахунком 1:1.

Тепер команди зіграють ще одну гру – в Сумах. «Сокіл» у матчі-відповіді влаштує як перемога з мінімальним рахунком, так і результативна нічия – 2:2 чи 3:3.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую