ye-logo.v1.2

Розворушити місто: у Хмельницькому на стадіоні проводитимуть безкоштовні фітнес-заняття

Спорт 3067
На стадіоні "Поділля" відбуватимуться тренування
На стадіоні "Поділля" відбуватимуться тренування. Фото: з архіву

Стартує проект із травня.

У Хмельницькому фітнес-тренери проводитимуть безкоштовні заняття на стадіоні «Поділля». Стартує проект «Фітнес сіті» з 4 травня о 10.00 годині й триватиме до кінця літа. Як розповідає заступниця начальника управління молоді та спорту з питань фізичної культури Наталя Томусяк, якщо охочих проводити такі тренування буде багато, то дадасться ще й неділя.

«Основна мета заходу — це розворушити місто і спонукати якомога більше людей займатись спортом. Взяти учать у проекті запрошуємо усіх фітнес-тренерів, які працюють в місті та викладають зумбу, пілатес і аеробіку, шейпінг, крос-фіт та інші види. Щосуботи будемо зустрічатись з одним із них на стадіоні «Поділля», - розповідає Наталя Павлівна.

За її словами, це буде презентація не лише конкретного виду спорту, а й тренера. Після занять містяни зможуть проголосувати на сайті міськради та обрати того викладача, який їм найбільше довподоби. Результати оголосять зі сцени у День міста Хмельницького.

«Ми обдзвонили і зібрали координати всіх фітнес-центрів міста. Маємо уже достатню кількість тренерів. 4 квітня відбудеться жеребкування та обговорення з ними особливостей реалізації проекту у приміщені міськради. Хто не встиг доєднатись до нас, може приходити й реєструватись», - каже заступниця начальника управління молоді та спорту.

Ну, а учасниками суботніх тренувань можуть бути усі охочі мешканці міста. Немає ніяких вікових обмежень, головне гарний настрій і бажання. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую