ye-logo.v1.2

«Динамо» продовжує готуватися до чемпіонату

Спорт 2691
16-річний Олег Данченко (ліворуч) вже другий матч забиває, але цього разу це не допомогло його команді.
16-річний Олег Данченко (ліворуч) вже другий матч забиває, але цього разу це не допомогло його команді.. Фото: автора

У хмельницькому футбольному клубу намагаються не звертати уваги на проблеми, яких накопичилось доволі багато.

Над хмельничанами, яких нещодавно позбавили трьох турнірних очок за несвоєчасну сплату обов’язкового платежу за участь у змаганнях, нависла нова загроза. Тепер команду взагалі можуть знати із чемпіонату! Знову ж таки, через оті 72 тисячі гривень, які клуб винен Професійній футбольній лізі. Якщо до 30 березня «Динамо» не погасить борг, то… або знімуть іще 3 очки, або виключать із складу ПФЛ і Хмельниччина залишиться без професійної футбольної команди. Однак, враховуючи те, як команда готується до весняної частини першості, є сподівання, що керівництво «Динамо» віднайде необхідну суму та подарує хмельничанам друголіговський футбол.

Поки що ж команда провела чергову двосторонню гру, поділившись на червоних та зелених, які місяць тому зазнали фіаско з рахунком 1:3. Цього ж разу, на засніженому полі дитячо-юнацької спорт школи №1, кращими виявилися «зелені». Хоча першими рахунок у грі відкрили «червоні», коли у воротах «розписався» 16-річний Олег Данченко. Однак вже через п’ять хвилин Богдан Дехтярук заробив пенальті, яке сам і реалізував. На перерву ж команди пішли за рахунку 3:1 на користь «зелених», оскільки відзначитися встигли ще й Тимур Мацієвич та Богдан Бортнік.

У другому таймі Олександр Антонов, вийшовши віч-на-віч із голкіпером «зелених», який перебуває в «Динамо» на оглядинах, скоротив відставання у рахунку. Але звести матч у нічию «червоним» не вдалося. За сім хвилин до фінального свистка дубль у грі оформив Богдан Бортнік.

Що ж, «Динамо» продовжує готуватися до чемпіонату. Попереду тренерський штаб подолян планує провести іще декілька матчів. Або знову між собою, або із іншими клубами, які погодяться приїхати до Хмельницького.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую