ye-logo.v1.2

“Поділля” - “Калуш”: пенальті, вилучення і поразка (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3665

Хмельничани вдруге поспіль у рідних стінах зіграли з командою з Івано-Франківської області.

Майже два тижні тому “Поділля” та “Калуш” грали в Хмельницькому. Тоді хмельничани, поступаючись в рахунку 0:1, змогли здобути вольову перемогу 2:1. Та в матчі 20 туру повторити результат не вдалося.

Друге протистояння цих команд на СК “Поділля” не було видовщним. Мінімум моментів, мінімум голів, але чимало порушень та суперечливі рішення бригади арбітрів на чолі з Євгенієм Цибульком із Черкащини.

Так на 31 хвилині матчу Владислав Гресь із порушенням правил зупинив футболіста “Калуша”. Фол був, але... не в штрафному майданчику, а за його межами, утім гравець гостей вбіг у “штрафну” та впав. Цибулько одразу призначив пенальті. Ще й Гресю показав жовту картку.

Тарас Сивка, який взявся виконувати пенальті, розвів м’яч та голкіпера “Поділля” по різних кутах, відкривши рахунок у грі - 0:1.

Пропустивши гол, хмельничани намагалися щось змінити в своїй грі. Щоправда, у них мало що виходило.

Олександр Музичук, який два тижні тому двічі відзначився у воротах "Калуша", цього разу не забивав.

Тарас Сивка забив у ворота "Поділля" з пенальті.

Володимиру Гладкому, який діяв на вістрі атаки "Поділля", інколи було важко пройти щильний захист гостей.

Для голкіпера "Поділля" Єгора Нестеренка матч із  "Калушем" став другим повноцінним поєдинком у професійній кар'єрі.

Після перерви на полі майже нічого не змінилося. Гра, переважно, точилася на підступах до штрафних майданчиків. А удари, якщо й були, то не так вже і багато. Та на 66 хвилині “Поділля” залишилося в меншості. Знову Владислав Гресь порушив правила і побачив перед собою другу жовту кратку, за якою одразу з’явилася і червона. Хмельничани залишилися в меншості.

“Калуш”, граючи в більшості, почав діяти активніше. Утім, збільшити свою перевагу не зміг. “Поділля” ж мало шанс врятуватися від поразки наприкінці матчу, коли Олександр Воловик опинився в штрафному майданчику суперника, намагався вийти на ударну позицію, але опинився на газоні. Капітан “Поділля” апелював до Цибулька, що його зупинили не за правилами. Але арбітр не призначив пенальті.

Віталій Каверін зіграв увесь матч.

У матчі "Поділля" - "Калуш" було багато боротьби.

Владислав Гресь отримав червону картку на 66 хвилині.

Андрій Ліповуз майже не програвав боротьбу в центір поля.

"Поділля" програло "Калушу" в Хмельницькому.

Отож, матч “Поділля” - “Калуш” так і завершився з рахунком 0:1. Через цю поразку хмельничани перемістилися на 9 сходинку в турнірній таблиці.

Свій наступний поєдинок “Поділля” проведе 26 квітня в Чернівцях проти “Буковини”, яка йде десятою, відстаючи від хмельничан на три очки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую