ye-logo.v1.2

Баскетболісти з Хмельниччини - чемпіони України

Спорт 4464
Кам
Кам'янецький БК "ДіДіБао" став чемпіоном України в першій лізі. Фото: facebook.com/bk.zhitomir/

Кам’янчани вперше в історії виграли золоті медалі.

У чемпіонаті України з баскетболу в першій лізі відбулися фінальні матчі за звання чемпіона країни в цьому дивізіоні. Єдиний представник Хмельниччині у професійному баскетболі - кам’янець-подільський клуб “ДіДіБао”, вперше в історії зміг приміряти на собі золоті медалі та стати чемпіоном України.

У фіналі кам’янчанам протистояв баскетбольний клуб “Житомир”. Фінальна серія тривала до двох перемог. У першому матчі, який пройшов у Кам’янці-Подільському, баскетболісти “ДіДіБао” зробили вагому заявку на здобуття чемпіонства. Кам’янчанам вдалося виграти цей поєдинок із рахунком 77:73.

І ось відбувся другий матч. Цього разу в Житомирі. Господарі, “проваливши” другу половину матчу, зазнали поразки з рахунком 77:90. А відтак програли й фінальну серію. Отож, “ДіДіБао” - чемпіон України в першій лізі.

Крім цього, лідера чемпіонів першої ліги Миколу Полюляку визнали “MVP-сезону”. 28-річний захисник в 27 матчах сезону приносив своїй команді в середньому 23,3 очка, робив 6,2 підбирання, 4,3 передачі та 4 перехоплення. А це найкращі показники серед усіх гравців першої ліги. А тому й не дивно, що саме гравець “ДіДіБао” став найціннішим гравцем усього чемпіонату.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую