ye-logo.v1.2

Незважаючи на вік: красилівчанин став абсолютним чемпіоном України

Спорт 4356
Дистанцію у 10 тисяч метрів Микола Никифорович подолав за 1 годину 04 хвилини
Дистанцію у 10 тисяч метрів Микола Никифорович подолав за 1 годину 04 хвилини. Фото: Красилівська міська рада

У спортивній ходьбі йому не було рівних.

Нещодавно в місті Запоріжжя під девізом «Перемагай легко!» проходили легкоатлетичні змагання з бігу. Близько трьох тисяч бігунів з усієї України змагалися у швидкості на різноманітних дистанціях. Окрім цього, в рамках спортивного заходу, під патронатом Міністерства молоді та спорту України та Федерації легкої атлетики України був проведений чемпіонат України з бігу та спортивної ходьби серед ветеранів на дистанціях 10 кілометрів.

Як повідомляє Крисилівська міська рада, в змаганнях зі спортивної ходьби брав участь і діючий ветеран спорту з легкої атлетики Красилівської об’єднаної територіальної громади Микола Оніщук, який представляв Хмельницьку область.

Зазначається, що дистанцію у 10 тисяч метрів Микола Никифорович подолав за 1 годину 04 хвилини 29 секунд. За міжнародним рейтингом WMA, який враховує вік спортсмена (а спортсмену уже за сімдесят) і показаний результат, красилівчанин зайняв почесне перше місце, став абсолютним чемпіоном України та нагороджений золотою медаллю Міністерства молоді та спорту України.

В загальному підсумку змагань команда ветеранів Хмельницької області посіла друге призове місце та нагороджена кубком Міністерства молоді та спорту України.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую