ye-logo.v1.2

«Агробізнес» - «Металург»: поразка, яка стала перемогою

Спорт 3127
Агробізнес хоч і поступився Металургу в другому матчі, але виграв дуель із загальним рахунком 4:1
Агробізнес хоч і поступився Металургу в другому матчі, але виграв дуель із загальним рахунком 4:1. Фото: Віктора Зарванського

Волочиський «Агробізнес» зберіг прописку в першій лізі.

У Волочиську пройшов другий матч серії плей-оф за право в наступному чемпіонаті України з футболу грати в першій лізі. Місцевий «Агробізнес» приймав запорізький «Металург». Після першої гри, в якій волочиська команда перемогла запорізьку з рахунком 4:0, матч-відповідь був, по суті, формальним. Адже гостям необхідно було відіграти чотири голи.

«Агробізнес», зважаючи на те, що це була остання гра в сезоні, ще й перед власними вболівальниками, хотів виграти і в другому протистоянні. «Металург», у свою чергу, також прагнув хоча б до реваншу. Вже після гри наставник волочиської команди Андрій Донець зізнався, що вочевидь йому не вдалося «достукатися» до своїх гравців після гучної перемоги в Запоріжжі. А тому результатом матчу залишився незадоволеним.

Початку матчу був оптимістичним саме для гостей. Вже на третій хвилини вони заробили пенальті, який реалізовувати взявся Едуард Сарапій. Але 20-річний півзахисник пробив не сильно і по центру, а голкіпер «Агробізнеса» Євгеній Панченко не став гадати, в якій кут пробивати суперник, і залишився по центру воріт та без проблем приборкав м’яч.

А ось далі футболісти «Агробізнеса» мали і перевагу, і моменти. Але втілити їх в голи не змогли. Тому на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

У другому таймі «Металург» почав грати швидше та агресивніше. І на 50 хвилині Дмитро Крапивний поцілив у дальню від Панченка «дев’ятку», відкривши рахунок у грі. Мінімальна перевага збереглася до фінального свистка. «Металург» переміг, але в наступному чемпіонаті в першій лізі гратиме саме «Агробізнес», адже за підсумками двох поєдинків волочиська команда здолала запорізьку з загальним рахунком 4:1.

За словами головного тренера «Агробізнеса» Андрія Донця, у міжсезонні на команду очікують кадрові ротації. Утім, хто залишить клуб, а кого з нових виконавців запрошуватимуть – поки невідомо. Як, власне, і план підготовки до нового чемпіонату, який, попередньо, розпочнеться наприкінці липня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую