ye-logo.v1.2

Заняття з фітнесу на хмельницькому стадіоні «Поділля» відбуватимуться в інший час

Спорт 5768
Час початку тренувань пренесли. Тепер вони стартуватимуть о 8.00
Час початку тренувань пренесли. Тепер вони стартуватимуть о 8.00. Фото: з архіву

Початок занять перенесли через спеку.

Уже завтра, 22 червня, у Хмельницькому на стадіоні «Поділля» відбудеться восьме фітнес-тренування в рамках проєкту «Фітнес сіті». Як розповідає заступниця начальника управління молоді та спорту з питань фізичної культури Наталя Томусяк, цієї суботи заняття проведуть в інший час.

«Через те, що зараз о 10.00 ранку вже спека, — дуже важко проводити тренування. Аби більше людей могли прийти, ми вирішили починати їх о 8.00. Саме про цей час просили самі тренери. Буде така ранкова руханка», - каже Наталя Павлівна.

За її словами, через високу температуру повітря минулої суботи на фітнес-заняття прийшло менше людей ніж зазвичай. Тому, має надію, перенесення часу дозволить усім охочим долучитись.

«Можливо, якщо температура спаде, ми знову переглянемо час. Це також залежатиме від кількості хмельничан, яким буде зручно приходити на 8.00. Є люди, які відвідують занятття регудярно, хочемо щоб їх ставало все більше і більше», - додає Наталя Томусяк.

Наталя Павлівна згадує, коли розпочали реалізацію проекту «Фітнес сіті», на тренування прийшло 120-130 осіб. Найбільше учасників було 1 червня — понад 300 осіб. Сподівається завтра, 22 червня, охочих долучитись до руханки буде не менше. Адже цієї суботи дещо відійдуть від традиційного фітнесу і містян вчитимуть танцювати сальсу — соціальний латиноамериканський танець.

Отож, всіх охочих чекають завтра, 22 червня, на міському стадіоні "Поділля" о 8.00 ранку. Участь — безкоштовна. З собою мати зручний для тренувань одяг та воду. 

Читайте також:  Хмельницький – спортивний: як містяни тренувались на стадіоні «Поділля»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую