ye-logo.v1.2

Чемпіонат Європи з боксу серед школярів: хмельничанка стала чемпіонкою

Спорт 2749
Українські школярі в Грузії здобули 25 нагород на першості Європи з боксу
Українські школярі в Грузії здобули 25 нагород на першості Європи з боксу. Фото: https://www.facebook.com/EuropeanBoxingConfederation

Ще одна школярка з Хмельниччини здобула бронзову нагороду.

Шість золотих, дев’ять срібних та десять бронзових медалей. Саме такі нагороди здобули українці в столиці Грузії – Тбілісі, де завершився чемпіонат Європи з боксу серед школярів, участь в яких взяли як юнаки, так і дівчата. До складу збірної України увійшли і троє представників Хмельниччини.

Найкращий результат у Тбілісі здобула хмельничанка Ауріка Кострицька. Вона, змагаючись у ваговій категорії до 42 кілограмів, не лише дійшла до фіналу, вигравши усі свої поєдинки, а й здобула перемогу в вирішальному бою. У фіналі Ауріка була сильнішою за суперницю з Ірландії та стала чемпіонкою Європи.

Ольга Пилипчук зі Славути змагалася у вазі 64 кілограми. Дійшовши до півфіналу змагань, славутчанка поступилася спортсменці з Англії та стала бронзовою призеркою змагань.

Ще один учень з Хмельниччини – Максим Алтунян з Шепетівки, змагався у вазі 40 кілограмів. В 1/8 фіналу він поступився англійському боксеру та завершив змагання на 9 позиції.

Як зазначають у Федерації боксу України, наша збірна здобула найбільшу кількість медалей серед усіх країн-учасниць.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую