ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують позмагатись у бігові та велоїзді вгору

Спорт 3219
Хмельничани будуть бігти та їхати на велосипеді в гору
Хмельничани будуть бігти та їхати на велосипеді в гору. Фото: ілюстративне з poltava365.com

Змагання відбуватимуться у різних категоріях.

У неділю, 8 вересня, в обласному центрі відбудуться спортивні змагання «Вершина Свободи». Учасниками можуть стати діти та дорослі, які полюбляють біг чи катання на велосипеді. Особливість змагань в тому, що містяни долатимуть дистанції не по прямій, а бігтимуть чи їхатимуть вгору. Усе це відбуватиметься на вулиці Свободи.

«Реєстрація триває уже більше місяця. Учасниками можуть стати діти віком від 7 до 13 років та дорослі. Змагання будуть проводитися в шести категоріях. Відповідно вело та біг. Велосипедисти діляться ще на дві категорії мотобайк та шосейні велосипеди, у кожній окремо змагатимуться чоловіки та жінки», - розповідає заступниця начальника управління молоді та спорту з питань фізичної культури Наталя Томусяк.

За її словами, учасники мають подолати дистанцію близько 500 метрів. Старт – перехрестя вулиць Зарічанської та Свободи, фініш – перехрестя проспекту Миру та вулиці Свободи.

«Біг та велоїзда вгору - це дуже цікаво. В нас в місті таких змагань ще не відбувалось. Щоб взяти участь у них, потрібно мати медичну довідку, яка буде свідчити про стан здоров'я. Максимальна кількість учасників – 200 у кожному виді змагань», - додала Наталя Павлівна.

Переможці «Вершини Свободи» за 1, 2 і 3 місце зможуть отримати абонементи на тайський масаж, відвідування термальних басейнів, сертифікати у спортзали та знижки в магазини спортивного одягу. Крім того, обіцяють грошовий приз: перше місце — одну тисячу гривень, друге - 600 гривень і третє - 400 гривень.

Реєстрація розпочнеться 8 вересня з 8 до 10 години на майданчику, що на перехресті вулиці Свободи та проспекту Миру. Там також відбуватимуться спортивні змагання та конкурси для дітей різного віку. Кожен учасник отримає сертифікат та свій номер. О 10.30 - урочисте відкриття заходу, в 11.00 - перший старт.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую