ye-logo.v1.2

Хмельничанка Марина Бех-Романчук допомогла збірній Європи здолати США

Спорт 3038
Марина Бех-Романчук взяла участь у матчевій зустрічі Європи проти США
Марина Бех-Романчук взяла участь у матчевій зустрічі Європи проти США. Фото: european-athletics.org

Легкоатлетка за декілька днів взяла участь одразу в двох престижних міжнародних змаганнях.

Марина Бех-Романчук протягом чотирьох днів виступила на змаганнях в Брюсселі та Мінську. І тепер повертається до Хмельницького.

Спочатку на хмельничанку чекав фінал «Діамантової ліги», до якого Марина підійшла лідером рейтингу цих престижних міжнародних змагань. Однак раніше зароблені очки у фіналі анулювалися, а тому переможця сезону в «Діамантовій лізі» визначали за кращим результатом у Брюсселі. Марина Бех-Романчук в одній зі спроб стрибнула на 6 метрів та 73 сантиметри і могла стати бронзовою призеркою. Але американська спортсменка, яка також приземлилася на цій позначці, мала кращий другий результат, ніж хмельничанка. Утім, для нашої легкоатлетки цей сезон у «Діамантовій лізі» був дебютним. «Вважаю, що четверте місце – дуже пристойний результат, - після змагань журналісту сайту «Є» сказав тренер Марини Вадим Крушинський. – До того ж, під час змагань у Брюсселі в неї стався рецидив старої травми, а тому ми самі дещо здивувалися, як вона змогла стрибнути на 6,73 метри».

А після Брюсселя Марина Бех-Романчук одразу вирушила до Мінська, куди її запросили на матчеву зустріч збірних Європи та США. Звісно, що хмельничанка захищала честь Європи. У секторі стрибків у довжину вона знову змогла стрибнути на 6,73 метри – результат, який дозволив їй посісти друге місце. Крім цього, додав до скарбнички збірної Європи чергові бали, які дозволили виграти матчеву зустріч у американців.

Тепер на хмельничанку очікує головний старт сезону – чемпіонат світу в Катарі, який відбудеться з 27 вересня по 6 жовтня. Змагання в секторі стрибків у довжину, в якому виступає Марина Бех-Романчук, розпочнуться з кваліфікації 5 жовтня. Фінал – у заключний день першості світу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую