ye-logo.v1.2

Марина Бех-Романчук очолила рейтинг «Діамантової ліги»

Спорт 3504
Марина Бех-Романчук 10-11 вересня в Мінську виступить у складі збірної Європи в матчевій зустрічі проти США
Марина Бех-Романчук 10-11 вересня в Мінську виступить у складі збірної Європи в матчевій зустрічі проти США. Фото: REUTERS

Попереду на хмельницьку легкоатлетку очікує чемпіонат України.

Марина Бех-Романчук повернулися з англійського Бірмінгему, де пройшов черговий етап «Діамантової ліги» (престижні змагання з легкої атлетики, на які спортсменів запрошують організатори). І хмельничанка в секторі стрибків у довжину з результатом 6 метрів 67 сантиметрів посіла 5 місце, завдяки чому очолила рейтинг ліги в секторі. В її активі 21 бал, а найближча переслідувачка – німкеня Малаіка Міхамбо відстає на чотири очки.

«Звісно, результат стрибка в Бірмінгемі не високий, - каже тренер спортсменки Вадим Крушинський. – Але Марина три тижні не змагалася, тому все нормально. Навіть, якщо дивитися на цю спробу, то вона не доступила до планки аж 12 сантиметрів. Та головне, що Марина вперше очолила змагання «Діамантової ліги». Тепер 6 вересня в Брюселі визначиться, хто виграє змагання. Потрібно перемагати».

Після міжнародного старту на Марину Бех-Романчук очікує чемпіонат України в Луцьку, де вона позмагається вже 23 серпня. А вже потім вирішальний старт у «Діамантовій лізі». «Графік дуже напружений, - продовжує Вадим Вікторович. – Адже 10-11 вересня на Марину очікує ще одні доволі потужні змагання в Мінську -матчева зустріч збірної США проти збірної Європи, до складу якої запросили і Бех-Романчук».

Нагадаємо, нещодавно на етапі «Діамантової ліги» в Лондоні хмельничанка здобула бронзу.

Читайте також: Президент нагородив Марину Бех-Романчук та її тренера

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую