ye-logo.v1.2

Тренер «Поділля»: «До матчу з «Буковиною» готуємося неповним складом»

Спорт 2503
Віталій Костишин, головний тренер  "Поділля" каже, що відчуває дефіцит гравців перед матчем із "Буковиною", оскільки лазарет команди переповнений
Віталій Костишин, головний тренер "Поділля" каже, що відчуває дефіцит гравців перед матчем із "Буковиною", оскільки лазарет команди переповнений. Фото: з архіву

Хмельницький футбольний клуб, попри проблеми, готовий прийняти вдома команду з Чернівців.

«Поділля», яке через захворюваність футболістів, не зіграло матч 18 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А» на Київщині, готується до домашнього поєдинку 19 туру, який запланований на друге листопада.

«На жаль, ми й досі відчуваємо серйозні кадрові втрати, - в розмові з журналістом сайту «Є» розповів головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – В одного з наших гравців менінгіт і він лікується в лікарні. У цьому році ми вже не зможемо на нього розраховувати, оскільки лікування триватиме місяць, а потім йому ще два місяці неможна буде навіть бігати. Ще в декількох гравців - ГРВІ, а є такі, які вже одужали, але… На тренуваннях маємо 14-15 футболістів. Вже навіть підключаємо молодь з команди U-19. Сподіваюся, що до матчу з «Буковиною», ще ряд гравців відновляться. Щоправда, після хвороби вони явно будуть не в тій фізичній формі, яка потрібна. Але нічого не вдієш. У нас варіантів немає – готуємося до матчу, в якому нам потрібна перемога».

Відзначимо й те, що проти «Буковини» не зможе зіграти капітан «Поділля» Олександр Воловик, який відбуватиме дискваліфікацію. Не виключено, що другого листопада в стартовому складі хмельничан вийдуть ряд молодих гравців. «Будемо щось думати, експериментувати, - продовжує Віталій Володимирович. – Головне, щоб усі були здорові».

Ну, а матч 18 туру проти «Діназу», який мав відбутися 27 жовтня, перенесли на 20 листопада. А поєдинок 19 туру – проти чернівецької «Буковини», розпочнеться другого листопада на СК «Поділля» о 14.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую