ye-logo.v1.2

«Динамо» не здолало аматорів

Спорт 3489

Хмельницьке «Динамо» зіграло товариський матч із чемпіоном міста

23 квітня «динамівці» повинні були провести поєдинок 16 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги проти рівненського «Вереса». Але гості не приїхали… Щоправда, про те, що в них немає коштів на виїзд, повідомили наперед та й домовилися із «Динамо» зіграти 11 травня. Однак хмельничани все одно вирішили цей день провести на футбольному полі стадіону «Поділля», організувавши товариський матч із чемпіоном Хмельницького «Фемідою».

Забігаючи наперед зазначимо, що аматорський клуб майже нічим не поступався професіоналам. Ось тільки дійти до чужих воріт у першому таймі для «фемідівців» було проблематично. «Динамівці» ж атакували частіше, але безрезультативно. Перший небезпечний момент біля воріт номінальних гостей виник на 16-хвилині, коли Олег Данченко «розрізав» захист «Феміди» та вивів Романа Драбенюка віч-на-віч із голкіпером. Досвідчений форвард довго думав, як краще реалізувати момент, і пробив повз ворота. Через три хвилини Данченко знову видав пас-шедевр. Цього разу на Богдана Бортніка, який теж не зміг відкрити рахунок, пробивши в руки голкіперу. Здавалося, що гол неминучий. Але «Феміда» на 30-хвилині матчу заробила право на штрафний удар з 25-метрів і, виконавши його, відкрила рахунок у матчі. Вже через 8 хвилин Максим Мельник міг відновити рівновагу в рахунку, пробивши з лінії штрафного майданчику в «дев’ятку» - гостей врятував голкіпер.

Після перерви в складі «Динамо» відбулося одразу ж декілька замін, які на малюнок гри майже не вплинули. «Динамівці» продовжували спроби зрівняти рахунок, а «фемідівці» - зберегти власні ворота «сухими». Однак на 17-хвилині другого тайму гості зробили невеличкий подарунок професіоналам, залишившись у меншості, оскільки один із гравців «Феміди» отримав другу жовту картку в матчі. Здавалося, що у більшості «Динамо» не лише зрівняє рахунок, а й виграє цей матч. Але на гол довелося чекати 15 хвилин. Капітан хмельничан Андрій Лемішевський вивів один на один із голкіпером Олександра Антонова, який і реалізував гольовий момент. Пізніше Антонов міг оформити дубль у грі, коли потужно пробив із 30 метрів. Але гостей вкотре врятував голкіпер, який кінчиками пальців перевів м’яч на кутовий. Ще один дальній удар, який не перетворився у гол завдяки стражу воріт «Феміди», виконав на останній хвилині матчу Андрій Лемішевський. На більше «динамівці» не спромоглися.

Що ж, після нічийного матчу із аматорським клубом, професійне «Динамо» розпочало готуватися до чергового матчу в другій лізі. Вже 30 квітня хмельничани, які посідають 9 місце в турнірній таблиці, зіграють у Плисках Чернігівської області проти шостої команди ліги «Єдності». Вдома ж «Динамо» відкриє офіційний сезон 7 травня, коли прийматиме чернігівську «Десну».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую