ye-logo.v1.2

Футболіст Сікорський про скандал: «Якби я знав…»

Спорт 4098
Ігор Сікорський більше не виступатиме за Агробізнес з Волочиська
Ігор Сікорський більше не виступатиме за Агробізнес з Волочиська. Фото: з архіву

Ігор Сікорський, якого через поїздку в Росію звільнили з «Агробізнеса», прокоментував ситуацію.

«Я дійсно їздив до Пітера на чотири дні на запрошення родичів. Чесно кажучи, навіть припустити не міг, у що мені це виллється. Якби я знав, що через цю поїздки навколо мого імені буде стільки шуму, а клуб захоче розірвати контракт, то зрозуміло, що про цю поїздку я б і не замислювався», - сказав вже екснападник волочиського «Агробізнесу» в комертарі сайту «Sportarena» Ігор Сікорський.

Нагадаємо, вчора, 17 січня, волочиський футбольний клуб «Агробізнес» оприлюднив заяву, що звільнив футболіста Сікорського після його демонстративної подорожі по Росії. «Вищеназваний гравець демонстративною подорожжю до Росії дискредитував свій клуб, який підтримує українську армію, допомагає бійцям на передовій, в якому кожен футболіст має змогу займатись своєю улюбленою справою, дякуючи захисникам України, що зберігають в Україні мирне життя. В цей час, коли він в екіпіровці нашої команди відпочивав у країні-окупанті, лише за один день з передової переправили дев’ять важкопоранених бійців, ще двоє загинули», - заявили в «Агробізнесі».

«Дійсно, це викликало у мене шок, - каже про клубне рішення Сікорський. - Але з іншого боку, чому, коли Андрій Шевченко під час війни з Росією відвідав хокейний матч в Пітері (у відкритих джерелах є інформація, що нинішній головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко відвідував хокейних поєдинок у Санкт-Петербурзі, але це було 15 січня 2014 року, коли ще не розпочалася неоголошена війна - прим.авт.), то це не викликало настільки бурхливу реакцію в української спільноти, не було такого хайпа, як у випадку зі мною? Або, хоч Усик провів свій бій в Росії, але він як і раніше є бажаним героєм багатьох українських ЗМІ. Я все розумію, і згоден з будь-яким рішенням клубу з Волочиська. Приймаю його таким, яке воно є».

Нагадаємо, Ігор Сікорський в чемпіонаті України з футболу в першій лізі в сезоні 2019/2020 років провів за волочиський «Агробізнес» 19 матчів, в яких відзначився 8 голами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую