ye-logo.v1.2

Лави «Агробізнеса» поповнив ексгравець єреванського «Локомотива»

Спорт 1962
Євген Захарченко (у синьому) брав участь у спарингу Агробізнеса проти Поділля 8 лютого
Євген Захарченко (у синьому) брав участь у спарингу Агробізнеса проти Поділля 8 лютого. Фото: з архіву

У волочиській команді другий новачок.

Футбольний клуб «Агробізнес» підписав контракт з захисником Євгеном Захарченком, якому 11 березня виповниться 24 роки. Про це повідомили в пресслужбі клубу.

Євген Захарченко родом з Сум, а свій шлях у професійному футболі розпочинав в одеському «Чорноморці-2». У сезоні 2016/2017 років виступав у Німеччині за клуб «Анкер», після чого повернувся в Україну в ПФК «Суми». У 2018 році новий захисник «Агробізнеса» грав у Грузії за клуби «Гагра» та «Мерані», а потім ще два сезони провів у Вірменії, де захищав кольори єреванського «Локомотива», який нині посідає друге місце в першості своєї країни. За даними найбільшого сайту Німеччини на спортивну тематику «Transfermarkt», ціна на трансферному ринку на Євгена Захарченка становить 50 тисяч євро. Утім, в «Агробізнес» він перейшов в статусі вільного агента.

Нагадаємо, першим новачком «Агробізнеса» під час зимової перерви став вже екснападник ФК «Кремінь» з Кременчука Дмитро Козьбан. Його трансферна ціна, за оцінкою «Transfermarkt», становить 200 тисяч євро. До слова, найдорожчим гравцем «Агробізнеса», за даними німецького ресурсу, є півзахисник команди Сергій Семенюк, придбання якого може коштувати 300 тисяч євро.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую